Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Normális gyűrűk 2-3 kiló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Normális gyűrűk 2-3 kiló körül kezdődnek ez egyértelmű,nem vassal kérem meg a kezed ha eljön az ideje."-ezt mondta párom mikor beszéltünk a kapcsolatunkról,mire számítsak?

Figyelt kérdés
Igaz mi is diákszerelből nőttünk a felnőtt kategóriába így időtlen idők óta egy párt alkotunk. De csak 2 éve az élettársam. Igaz hogy ennyi év (2éven kívül több év mikor nem éltünk együtt) ideje is volt megbeszélni kinek mi a terve. Először úgy voltam hogy már az is pozitív lesz ha át tudjuk beszélni. Nekem az volt a fejemben hogy így 70ezer körülre gondolja a gyűrűt. Mielőtt ezt kimondtam volna mondta hogy 2-3 száz ezer között mozog ami a normális szerinte és azt mondta ő annyit fog rá költeni. :D Én vagyok a proli hogy a 60-70 ezresre gondoltam? Vagy most mi a divat?

2020. dec. 29. 23:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
55%
Öhm, én azt mondtam a barátomnak hogy 5-10 ezer körül legyen. Minek kidobni 70-et vagy többet gyűrűre? 😀
2020. dec. 30. 14:52
 22/26 anonim ***** válasza:
58%
Csak én nem kértem eljegyzési gyűrűt, majd mikor kaptam nem kérdeztem meg mennyibe került??
2021. jan. 16. 22:45
 23/26 anonim ***** válasza:
58%
Húzza az idő(de)t.
2021. jan. 17. 07:37
 24/26 anonim ***** válasza:
58%
#23 +1
2021. jan. 17. 07:53
 25/26 anonim ***** válasza:
58%
Ez egy remek kifogás, miért ne kelljen elvennie.
2021. jan. 17. 08:16
 26/26 anonim ***** válasza:
Mi van veletek azóta, kérdező?
2023. okt. 5. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!