Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó volt,ha annak idején amikor nagyon le voltam fogyva, megjegyezte hogy jól állna nekem még tíz kiló?
Azt mondta ,hogy akkor néznék ki igazán jól, ha egy picit magamra szednék.
Akkoriban nagyon le voltam fogyva a vizsgák miatt. Ez mennyire sértő?
( most több vagyok 9-10 kgval mint akkor, de még is simán vékonynak számitok)
Nem voltunk együtt akkor még :)
Köszönöm, megnyugtattatok.
Nem igazán sértő, de én személy szerint elküldtem volna a phaszba. Nekem genetikailag nagyon vékony alkatom van (nem csontváz, csak rendesen vékony) és úgy vagyok vele, hogy én így érzem tökéletesen magam, akinek nem tetszik, az keressen mást. Én nem érezném jól magam kerekebben.
Érdekes megfigyelni egyébként, hogy ha azt kérdezted volna, hogy bunkó-e, ha azt akarja , hogy 10 kilót fogyj, akkor egyből mindenki azt írta volna, hogy fú mekkora bunkó, tapló állat, ha nem képes így elfogadni. Akkor nem írták volna, hogy “az egészséged érdekében”.🤷🏻♀️ Igazán érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!