Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 170 centi vagyok,65 kiló de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 centi vagyok,65 kiló de az arcom így is kerekebb. Lányok szerintetek legyek soványabb hogy modelles beesett arcom legyen vagy legyek izmosabb kerekebb fejjel?

Figyelt kérdés

2018. júl. 28. 22:13
 1/4 A kérdező kommentje:
23/F
2018. júl. 28. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Haver én 178 vagyok és 59 kiló de leszpnám magam ha végre 65 kiló lehetnék.
2018. júl. 28. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
170 cm mellett én voltam 76-77 kg is 'átlagos vékonyságú' arccal, csak ki voltam nagyon gyúrva, most olyan 70 kg körül vagyok, és vékony-izmos vagyok. Arcomformám átlagos. Sportolj, gyúrd ki magad, aztán hajrá! Az arcformát meg a haj, illetve az arcszőrzet is tudja változtatni, de én nem fogynék 65 kgból, mennyi akarsz lenni, 60? Na, ne már, a nők akkorák :D
2018. júl. 29. 00:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is voltam már 73 kiló több izommal és felesleggel is. Sajnos az arcomnak az előnyös ha alacsony a testzsírom és tömegnövelésnél szerintem csak zsírosodni fogok.
2018. júl. 29. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!