Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőnek szép nő, feleségnek átlagosabb nő. Egyetértesz?
Miért lenne kamu kérdés? :D
Mert azt állítom, hogy a szép emberek kevésbé okosak?
Idén jelent meg Vona Gábor: "Míg a halál el nem áraszt" című könyve.
Ebben a 16. fejezet címe ez: "Miért van kevés jóképű pap, gazdag festő és izmos tudós?"
Olvasd el.
A könyv viszont nem politikai mű, hanem filozófiai, nagy irodalomjegyzékkel. Lényegében a halálszoronás áll a középpontban, és aköré épít fel mindent, amikor megvizsgálja a dolgokat. Elég meggyőzően érvel, engem meggyőzött.
Ne legyél az. Most eszembe jutnak az újgazdag cicababák Siófokról, akiket a hátam közepére sem kívánok, hosszabb kapcsolatra. 😂
kérdező már írtam a megcsalóst de láttam tudományos vagy...
nos... a tudományban nincs olyan hogy kiéled magad és akkor szenteled rá magad! te valami kókler vagy vagy pedig ilyen kis tanárféle aki tudósost játszik... ?
a szépség és az iq nem befolyásolja egymást... te kevered a belső jellemekkel a dolgokat... pl nagyon sok csúnya lányt láttam akik fél perc alatt szoptattak a mosdóba mert valaki szóba állt velük... ugyan akkor láttam több szép nőt akik okosak voltak!
az a gond ha tényleg okos és kutató lennél akkor tisztában lennél ezzel... vagy pedig valami nagyon lelki sértett egyén vagy de akkor hagyd is a tudományt mert nem neked való az a verseny...
ugyan nem vagyok tudós de sokszor az embereket zavarba ejtem mert mindig kérdezik miért nem mentem annak... nos nem abban van a pénz hanem az üzletben de mindegy is
hozzáteszem nagyon jó képű is vagyok értek a zenéhez is jó a fizikumom is több nyelven is tudok beszélni...
meg tehetem hogy olyan partnert választok aki kívül belül is jó... te valószínűleg nem teheted meg mert valószínűleg rusnya vagy és a belsőddel is komoly probléma van...
nem sértegetni akarlak csak le írni hogyan is látlak...
amit írsz az hülyeség! valószínűleg kevés vagy te egy jó nőhöz ha valami ok folytán még is sikerül egy szebb lányt megszerezni az hamar elhagy ezért akarsz egy csúnyát akit bottal sem piszkálnak meg... de ez már nem is szerelem és nem is szexuális vágy csupán egy végtelenül szánalmas és kétségbeesett húzás... te egyedül fogsz maradni... tudományban meg még inkább nem fogsz helyt állni... főleg ha vóna gábort olvasol aki egy pincsi kutya és meg harapja a gazdi kezet is ha kell... de utána megy nyalizni megint... de nyugi orbán sem a megoldás... jelenleg egy politikai párt sincs és személy sem aki a jó megoldás lenne csak két egyenlő rossz opció van... vagy már három?
Tévedsz. Nem vagyok rusnya. Volt olyan lány, aki azért nem akart velem járni, mert engem szépnek tartott, magát meg nem tartotta annak. Aztán mikor megszakítottam vele a kapcsolatot, nagyon kiakadt.
Jelenleg még tanulok, és azért szeretnék a házasságomban a tudománnyal foglalkozni, mert akkor jutok majd el oda, hogy doktori fokozatot szerezzek. Addig egyéb dolgaim vannak, meg még be kell fejezni egyéb képzéseket is.
A házasságomban nyugodtan akarok lenni, mert akkora végzek már a csajozással. Egy nőt akarok, viszont olyat, aki normális, és én megelégszem egy átlagos szint/felső kategóriájú nővel. Nem kell szőke cicababa. Annak a csajozós korszakban a helye, amit addigra valószínűleg lezárok.
ja csak egy probléma van! normális nőt addigra nem fogsz találni mert mind boldog házasságban lesznek...
ez az tanuló vagy még csak nem is leszel te doktor vagy ha leszel akkor le fogsz csúszni és majd max tanitani ha fogsz egy gyenge suliban....
a nyugodtságot nektek kell kialakítani nem pedig arra alapozni hogy a rusnya asszony nem csal meg! elárulom nincs olyan rusnya nő akit ne dugna meg egy férfi! mindig akad valaki aki még legrusnyább nőt is meg dugná folyamatosan!
remek példa osztályban büdős bajszos sem arcra sem testre sem szép csaj... mije volt neki? barátja három éve... és még azóta is
":D szóval mindegy mennyire is rusnya lesz a nő a férfiak meg akarják majd dugni! mert mindig lesz valaki akinek kelleni fog...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!