Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőnek szép nő, feleségnek átlagosabb nő. Egyetértesz?
kérdező és ha te csalod meg? akkor mi van?
de hé ha neked ez kell amugy a rondább jobban meg fog csalni mint a szép ":D
Nem csalok meg senkit.
Amikor nősülök, addigra kiélem magam. Befejezem a csajozást, és a tudománynak szeretném szentelni az életem! Tudom, hogy gyerekes, de így terveztem el.
Mi köze a szépségnek az intelligenciához?
"A szép nők bölcsészek. Azért azt te is beismered, hogy azok nem a legnehezebb kar."
Ezt meg honnan veszed? Szóval minden női orvos, mérnök, közgazdász, akárki ronda?
"Megnéznék én egy cicababát, amint bonyolult egyenleteket vezet le mondjuk fizika BSc-n..."
Mérnök vagyok, szőke, vékony, szép arcú. És nem voltam egyedül az egyetemen.
A szépségnek van köze az intelligenciához. Az, hogy van néhány kivétel, semmit sem jelent. Többségüket a Plázsom fogom megtalálni, amint buliznak, ahelyett, hogy a laboratóriumban dolgoznának egy kísérletem.
Egy átlagos nőből viszont nagyobb esellyel lesz olyan professzornő, mint pl. Marie Curie.
Az a baj, hogy mindent leegyszerűsítesz a kinézezre ami változik(!), ezért hülyeség a teóriád, de te tudod. Hosszú távon úgy is az dönt mennyire passzol a személyiségetek és mennyire vagytok komprommisszum készek egymással.
Üdv. 40+
Ha a tudományé az életed, minek feleség?
Én amúgy a te fajtád miatt akarok szilikoncicarbanc lenni, mert az átlagos külsőmből házias tündérkének hisznek, pedig nem vagyok az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!