Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan hogy kíváncsisá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy kíváncsiságból ráírtál az exedre,hogy mostanában mi van vele?

Figyelt kérdés

Csak úgy kíváncsiságból megkérdezni tőle hogy mostanában mi történt vele és hogy van.

Csináltál már ilyet?

2020. dec. 27. 16:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ez a lehetőség nem elérhető nálam, mivel letiltott a barátnőm egyből, azóta 5 év telt el.

Mellékesen, semmi értelme nem lenne, nem érnék el vele semmit, és nem is akarok elérni semmit.

2021. jan. 5. 13:30
 22/25 anonim ***** válasza:
Ő dobott Téged, vagy Te őt?
2021. jan. 5. 13:41
 23/25 A kérdező kommentje:
Ő dobott engem,mivel 150 km-re élünk egymástól és ritkábban tudtunk találkozni
2021. jan. 5. 13:54
 24/25 anonim ***** válasza:
Akkor nehogy ráírj, mert csak saját magadat aláznád meg, és tuti azt hinné, hogy nem vagy túl rajta...
2021. jan. 5. 14:07
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem mindegy mit gondol a másik? Amúgy engem is bejelölt 2 év után az exem, úgy hogy ő dobott. Csak nekem volt egy szexpartnerem, akit szerettem volna kapcsolatként kezelni (elméletileg így is kezeltük, csak érdemben inkább volt szexkapcsi, mint rendes kapcsolat).

Barátkozni akart volna velem, de én nem akartam és közöltem vele, hogy nem akarom, hogy bármilyen formában is az életem része legyen.

Sosem tudtam ismerkedni, nagyon nehezen ment.

Tönkre tették az életem. Ő is nehezen lett. Ki lehet nevetni, de öngyilkos is akartam lenni miatta, meg majdnem 6 évig sírtam utána.

Nem kellett ez nekem újra. Mikor bejelölt és ott volt bennem, és meg is kérdeztem, hogy soha nem akart volna vissza jönni és közölte, hogy nem.

2021. jan. 5. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!