Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy kíváncsiságból ráírtál az exedre,hogy mostanában mi van vele?
Figyelt kérdés
Csak úgy kíváncsiságból megkérdezni tőle hogy mostanában mi történt vele és hogy van.
Csináltál már ilyet?
2020. dec. 27. 16:27
1/25 anonim válasza:
Igen, 14 év után ráírtam mikor elhunyt az Anyukája ez több mint 2 éve volt, azóta jóban vagyunk, de nem szex.
3/25 anonim válasza:
Irkálna a fene az exekre. Minek fájdítsam a szívem, főleg ha nekem pl fontos volt és nem fogadtam el a szakítását. Szóval csak fel kavarna.
4/25 anonim válasza:
Nem. Azért ex, mert nem vagyok rá kíváncsi.
5/25 anonim válasza:
Hmm. Nekem nem azért ex, mert nem vagyok rá kíváncsi, hanem azért, mert nem működtek köztünk a dolgok, nem illettünk egymáshoz.
Nyilván megvagyok anélkül, hogy tudnék róla bármit is, de az sincs ellenemre, ha évente váltunk két szót. "Úgy" már nem fog érdekelni.
6/25 anonim válasza:
Nem. Mert ha kíváncsi lennék rájuk, akkor azt jelentené, hogy még érdekelnek vagy felszakítanám az esetleges sebeket.
7/25 anonim válasza:
Egyelőre letiltott státuszban van és egy ideig még így is fog maradni, mert "csúnyán" váltunk el. Talán pár hónap múlva feloldom, hogy ránézzek, de én írni biztos, hogy soha többet nem fogok neki, mert elég csúnyán elbánt velem. Viszont szerintem ő még fog keresni, eddig is tette. Normálisan válaszoltam, viszont mivel az új szerelmét hirdeti ahol csak lehet, ezzel nekem direkt fájdalmat okozva, így kénytelen voltam tiltani, mert erre a hirtelen nagy nyáladzásra nem vagyok kíváncsi.
8/25 anonim válasza:
Igen,felköszöntöttem. Nem kellett volna. Nehezen zártuk le a kapcsolatunkat,ezt követően újrakezdtük,de nem volt értelme.
9/25 anonim válasza:
Igen, nem rosszban valtunk el, és néha szoktunk beszélni, mint haver..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!