Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 évesen gáz ha még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen gáz ha még nem volt barátnőm? (20/F)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Felteszem a kérdést. Bár én jómagam úgy gondolom, hogy nem gáz. A gimis osztályban volt pár IQ bajnok akiket zavarta, de szerencsére már leérettségiztem, nem találkozom velük.

Szerintetek gáz, ciki ha még 20 évesen nem volt barátnőm?

Ismerkedni ismerkedtem már, ezzel nincs gond.

Csak eddig még nem jött össze, valahogy mindig olyan szerencsém volt, hogy vagy foglalt volt a csaj vagy nekem nem tetszett vagy pedig én neki. De csak barátságot mindenki akart volna, de én nem.

Nem sajnáltatom magam, félreértés ne legyen.

Mert nem vagyok nyuszi, nyitott vagyok az ismerkedésre. Csak szimplán még nem volt szerencsém :)

20 éves srác Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből(Nyíregyháza környéke)

2017. dec. 17. 11:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem az

Nekem vannak ismerőseim (20+)akiknek még szintén nem volt barátnőjük,mégsem érzik gáznak és más sem mondott még ilyesmit nekik

És szerintem sem az :)

2017. dec. 17. 11:54
 2/15 anonim ***** válasza:
31%

Hát gáznak nem gáz, csak nyilván furcsán néz rád emiatt a környezeted. Inkább az a kérdés hogy Te hogyan éld ezt meg.

Az én fiam 18 éves, neki sem volt még barátnője, pedig nagyon jóképű, intelligens, fergeteges jó humora van.

Sokat beszélgettünk már erről, a lányok tetszenek neki, tehát nem bevallatlan homoszexualitás áll a dolog hátterében. Inkább az, hogy válogatós és ezt nem (csak) külsőségekre értem. Azt mondta nem áll szóba lehúzós, fél iskolának megvolt ribäncokkal, facebookos lájklotyókkal stb.

Vár míg talál egy normális lányt.

Én részben tisztelem érte, de nehezen értem meg. 16 évesen vesztettem el és 14 évesen már keményen ment a petting, számtalan barátnőm volt. Én meg voltam őrülve, másra sem tudtam gondolni, csak a p*ncira.

Nem vagyunk egyformák és akkoriban nem is voltak ilyenek trash-ek a lányok.

2017. dec. 17. 12:40
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

Foglalt csajt a legkönnyebb elvinni. Már ha akarod. Moralizálásra nem vagyok kíváncsi.

12 évesen vesztettem el.

2017. dec. 17. 22:56
 4/15 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt eddig.

Nem tartom magam csúnyának, dagadtnak stb, szerintem egész jó vagyok, sok szempontból.

17f

2017. dec. 19. 06:51
 5/15 anonim ***** válasza:

Nekem se volt még. Nem érzem gáznak.

23/f

2018. ápr. 30. 00:48
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem (már ha olyan beállítottságú vagy) ha 25 évesen lesz barátnőd először, de ő életed szerelme, akivel együtt öregedtek meg, akkor nem számít, hogy korábban nem volt senkid.
2021. jún. 14. 08:57
 7/15 anonim válasza:

Szia! Érdeklődnék, hogy azóta van fejlemény?

De szerintem nem gáz ha nem volt még barátnőd. Én is válogatós vagyok lány létemre és szeretem az olyan férfiakat akik tudják, hogy mit szeretnének és nem csak azért van együtt valakivel, hogy csak legyen

2021. jún. 14. 22:26
 8/15 anonim ***** válasza:
A volt pasimnak en voltam az elso,akivel csokolozott, 35 volt akkor,en meg 36. 12 evig egyutt jartunk.
2021. júl. 20. 19:55
 9/15 anonim ***** válasza:

8.vagyok.

6 oras volt az elso csok! Egy padon.

2021. júl. 20. 19:56
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a szex két emberre tartozik, másoknak semmi köze hozzá, így nem lehet gáz.
2021. júl. 21. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!