Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van itt olyan akinek az első csókja egy lánnyal volt, de nem leszbi csak kíváncsiságból történt?
Figyelt kérdés
Hány éves voltál? Megbántad hogy nem szrelemből történt egy fiúval?2012. nov. 18. 19:28
1/7 anonim válasza:
nekem. nem bántam meg, bár annyira emlékszem, hogy nem volt sem jó, sem rossz. 12 éves voltam.
2/7 anonim válasza:
Hááát, a húgommal... de nem tekintem első csóknak igazából... kb 10 éves voltam
28L
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:) Mi a legjobb barátnőmmel most beszéltünk erről, mert elhívta őt egy fiú és előtte ki akarja próbálni, és hát én is kíváncsi vagyok. Szerintetek megtegyem? 13 évesek vagyunk.
2012. nov. 18. 20:31
4/7 anonim válasza:
Én voltam, aki a húgával csinálta... Én a helyedben megvárnám, hogy egy fiúval csináljam, aki tetszik :) úgy sokkal jobb emlék sztem
6/7 anonim válasza:
fúj te beteges idióta.. 5ször még hangsúlyozd ki hogy a hugoddal smároltál. szánalmas nyomorék.. nem szégyelled magad????
7/7 anonim válasza:
Lol első csók a húgával és lány:D omg:D Nem rossz kezdésnek. Te valami nagyon bevállalós lány lehetsz vagy buta:D Ez a két eshetőség lehet:D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!