Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy kíváncsiságból ráírtál az exedre,hogy mostanában mi van vele?
Csak úgy kíváncsiságból megkérdezni tőle hogy mostanában mi történt vele és hogy van.
Csináltál már ilyet?
A 12-nek igaza van.
Viszont annyit hozzátennék, hogy senki és semmi nem tiltja, hogy érdeklődj az exed felől, ha érdekel, mi van vele.
Azt meg majd ő eldönti, hogy szeretne - e veled beszélgetni, vagy sem.
Szerintem is valahol hülyeség az, hogy az exet teljes mértékben idegennek kell tekinteni. Végülis valamiért együtt voltatok, idegenek már sosem lesztek egymás számára. Attól, hogy párként nem tudtatok működni, nyugodtan lehet váltani néha néhány szót, persze, csak ha mind a 2 fél vevő erre.
Van exem, akivel majdnem 9 éve vége, nekem azóta volt egy 8 éves kapcsolatom. Évente 1-2x felkeresett, és váltottunk pár szót. Én ugyan nem kerestem őt, mert őszintén szólva eszembe sem jutott, sok jót sajnos nem tudott nekem nyújtani, de nem ő tehetett arról, hogy nem passzoltunk, meg hű de sok időt nem is voltunk együtt, tehát egyáltalán nem haragudtam rá. Csak szimplán nem érdekelt.
6 évvel ezelőtt majd egy év után írtam rá. Én külföldön voltam, ő Magyarországon. Csak egy mizut dobtam rá, aztán kiderült, hogy ő is jön abba az országba ahol én voltam, mert ott élt egy közös barátunk.
Találkoztunk, aztán itthon is találkoztunk, aztán most már 5 éve együtt vagyunk.
17 ezt én sem értem,az ex az ex.
Nosztalgiából felidézheti milyen jó voltál az ágyban vagy nem.
Én se szeretem,ha rám irnak.
Ha nem akarsz magadnak felesleges fejfájást akkor nem írsz rá.
Igen írtam, találkoztunk is, csak szexet akart mint én csak közben rájöttem, hogy az lehetetlen.
Ne akarj magadnak bajt.
Sosem tenném.
Lehet velem van a baj, de én el sem tudom képzelni, hogy haverként tekintsek rá, amikor annyira, annyira szerettem... 3 évig tartott. De talán csak azért érzem ezt mert még mindig nem vagyok túl rajta?
Nem tudom, de az hogy esetleg lássam, sőt még jó képet is vágjak ahhoz hogy lecserélt másra nagyon meghaladja a képességeimet. 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!