Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan hogy kíváncsisá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy kíváncsiságból ráírtál az exedre,hogy mostanában mi van vele?

Figyelt kérdés

Csak úgy kíváncsiságból megkérdezni tőle hogy mostanában mi történt vele és hogy van.

Csináltál már ilyet?

2020. dec. 27. 16:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
57%
Rám, rám írhatna.
2020. dec. 27. 19:07
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Mikor szakítottatok? Az előttem szólóknak igazuk van abban, hogy az sem mindegy, hogyan történt a szakítás, illetve minden szál rendesen el van-e varrva.....
2020. dec. 27. 21:59
 13/25 anonim ***** válasza:
72%

A 12-nek igaza van.

Viszont annyit hozzátennék, hogy senki és semmi nem tiltja, hogy érdeklődj az exed felől, ha érdekel, mi van vele.

Azt meg majd ő eldönti, hogy szeretne - e veled beszélgetni, vagy sem.

Szerintem is valahol hülyeség az, hogy az exet teljes mértékben idegennek kell tekinteni. Végülis valamiért együtt voltatok, idegenek már sosem lesztek egymás számára. Attól, hogy párként nem tudtatok működni, nyugodtan lehet váltani néha néhány szót, persze, csak ha mind a 2 fél vevő erre.

Van exem, akivel majdnem 9 éve vége, nekem azóta volt egy 8 éves kapcsolatom. Évente 1-2x felkeresett, és váltottunk pár szót. Én ugyan nem kerestem őt, mert őszintén szólva eszembe sem jutott, sok jót sajnos nem tudott nekem nyújtani, de nem ő tehetett arról, hogy nem passzoltunk, meg hű de sok időt nem is voltunk együtt, tehát egyáltalán nem haragudtam rá. Csak szimplán nem érdekelt.

2020. dec. 27. 22:17
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Pedig igenis létezik olyan, hogy az ex idegen lesz számodra. Én 10 éve ismertem, másfél évig voltunk együtt, szépen váltunk el, egyszerűen nem illettünk egymáshoz. A szakítás után pár héttel olyan dolgokat tudtam meg róla, amitől nem csak nekem, hanem a saját családjának és barátainak is forog a gyomra, fogalmunk sincs mit, miért, hogyan, de egyikünk sem ezt az embert ismerte meg. A szakításkor még mondtam is neki, hogy sajnálom, hogy így alakult, mert mégegy ilyen jó és tiszta szívű embert soha nem fogok találni. Persze... Most meg úgy érzem, hogy egy idegennel húztam le másfél évet.
2020. dec. 27. 22:43
 15/25 anonim ***** válasza:

6 évvel ezelőtt majd egy év után írtam rá. Én külföldön voltam, ő Magyarországon. Csak egy mizut dobtam rá, aztán kiderült, hogy ő is jön abba az országba ahol én voltam, mert ott élt egy közös barátunk.

Találkoztunk, aztán itthon is találkoztunk, aztán most már 5 éve együtt vagyunk.

2020. dec. 28. 09:38
 16/25 anonim ***** válasza:
Persze. Haversag megmaradt szinte az osszes exemmel.
2020. dec. 30. 13:57
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
De minek? Mi értelme van havernak lenni, néha ráírni a másikra, ha igazából már semmit nem akar? Az én exem is ezt csinálja. Azt mondta, sosem jártunk együtt, sosem voltunk szerelmesek. Én csak egy kedves ismerőse vagyok (3 év távkapcsolat után?). Miért ír néha rám 20 év után is, ha semmit nem akar és van párja. Komolyan nem értem.
2021. jan. 4. 22:40
 18/25 anonim ***** válasza:
37%

17 ezt én sem értem,az ex az ex.

Nosztalgiából felidézheti milyen jó voltál az ágyban vagy nem.

Én se szeretem,ha rám irnak.

2021. jan. 5. 03:43
 19/25 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz magadnak felesleges fejfájást akkor nem írsz rá.

Igen írtam, találkoztunk is, csak szexet akart mint én csak közben rájöttem, hogy az lehetetlen.

Ne akarj magadnak bajt.

2021. jan. 5. 07:46
 20/25 anonim ***** válasza:

Sosem tenném.

Lehet velem van a baj, de én el sem tudom képzelni, hogy haverként tekintsek rá, amikor annyira, annyira szerettem... 3 évig tartott. De talán csak azért érzem ezt mert még mindig nem vagyok túl rajta?

Nem tudom, de az hogy esetleg lássam, sőt még jó képet is vágjak ahhoz hogy lecserélt másra nagyon meghaladja a képességeimet. 😞

2021. jan. 5. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!