Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most félre kellene értenem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most félre kellene értenem, vagy mégsem az aminek tűnik?

Figyelt kérdés

A mai napon volt egy orvosi vizsgálatom, és hát talán rám hajtott a doki, de nem is tudom..

Nos, ő nőgyógyász és egy másik kórházból mentem át hozzá - illetve küldött a kezelő orvosom, mert az adott kórházban nincs jelenleg nőgyógyászat - egy sima uht kellett volna csinálnia. Amikor bementem hozzá, nagyjából 30 perc azzal telt el, hogy ez a tünet akár stressz is lehet, van e akár családi akár párkapcsolati problémám. Mondtam nincs, mert nincs. Mármint nincs párkapcsolatom, családom rendben van, jó messze és sose látom őket. Majd áttért a foglalkozásokra, mit dolgozom, és hű de izgalmas, meséljek róla.. (vill.mérnök)

Aztán picit nézte a vitt leleteimet és azt mondta ő most nem vizsgálna meg hüvelyi uhval, sem maniálisan, menjünk át egy másik kórterembe, mert az ottani uh gép sokkal pontosabb és így nem kell vetkőznöm, tehát hasi uht csinált nekem.

A vizsgálat végén végül kiderült a baj, műteni kell. Azt mondta, ajánl egy orvost a kórházon belül, ő nagyon ügyesen műti ezt a problémát. De továbbra is ha van valami, nyugodtan kérhetem a segítségét.

Amíg megírta a papíromat még kicsit beszélgettünk, kicsit furán faggató jelleggel, a tetoválásom mit jelent, milyen okosórát van, annak a teljesítménye ilyesmi.

Amikor beszálltam a kocsiba, akkor vettem észre hogy az összetűzött leleteim egy papirján van egy postit, rajta a neve és a mobil száma egy mosolygós fejjel..

Na most. Tehát frankón van ilyen, hogy egy doki ráhajt a betegére? Vagy ebbe most én magyarázok bele valamit ami nincs is?

2020. dec. 16. 14:51
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nos ígértem egy fejlemény beszámolót, amit most meg is tennék.

Hétfőn volt a műtétem,( ami egyébként sikeres volt, bár azóta is eléggé fáj mindenem..)

Kedden reggel feljött hozzám az orvos, aki elvileg hajtott rám. Nos, úgy tűnt, mindenkivel iszonyat kedves. Azokhoz is odament érdeklődni (úgy hogy nem ő volt az ügyeletes), akik nem az ő betegei. Mindenkivel beszélgetett, viccelődött stb.

Én egy külön szobában voltam, fizettem érte ugyebár, mert egyébként 16 ágyra jut 1 fürdő, így fizetős szobához járt egy fürdő. (amúgy ez nekem elég wtf, 16 nő használ egy mosdót)

Így eleinte le is beszéltem magam erről, biztos velem is csak kedves, vagy mindenki mással is ugyanolyan mint velem, csak én kombinalok..

Szóval bejött hozzám a műtét másnapján. Elég fura volt, nem nagyon akart a szemembe nézni... végül ott maradt egy darabig. Igazából mindenféle téma volt, inkább munkáról volt szó, nagyon érdekelte amit csinálok, de a lényeg, hogy este, már civil ruhában visszajött és hozott nekem egy pendriveot tele sorozatokkal, hogy ne unatkozzak amíg ott vagyok.. 🙂 (nálam volt a laptopom, erről is beszéltünk, ott is dolgozgattam)

Másnap délután engedtek haza. Úgy volt hogy egy teljes hetet leszek, de gondolom a karácsony miatt hamarabb mehettem.

Ugye, nem akartam rosszat neki, így nem kezdtem őt keresni a nővéreken keresztül hogy nálam hagyta a privát pendriveját, így ahogy hazaértem, írtam neki egy smst hogy mikor és hogyan tudom hozzá visszajuttatni

És kB azóta beszélgetünk, már messengeren 🙂

Januárban fogunk először találkozni.. Kicsit izgulok😬

Köszönöm a segítő válaszokat mégegyszer és boldog karácsonyt mindenkinek 🎄

2020. dec. 23. 23:43
 22/23 anonim ***** válasza:

Jó olvasni, amit írsz, remélem meggyógyulsz!:)

Drukkolok nektek, boldog karácsonyt!:)

2020. dec. 24. 10:46
 23/23 anonim ***** válasza:
Igazán kellemes kimenetele lett ennek :) Remélem azt, hogy a továbbiakban is fogsz írni, hogy mi alakul köztetek. :)
2020. dec. 24. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!