Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most félre kellene értenem, vagy mégsem az aminek tűnik?
A mai napon volt egy orvosi vizsgálatom, és hát talán rám hajtott a doki, de nem is tudom..
Nos, ő nőgyógyász és egy másik kórházból mentem át hozzá - illetve küldött a kezelő orvosom, mert az adott kórházban nincs jelenleg nőgyógyászat - egy sima uht kellett volna csinálnia. Amikor bementem hozzá, nagyjából 30 perc azzal telt el, hogy ez a tünet akár stressz is lehet, van e akár családi akár párkapcsolati problémám. Mondtam nincs, mert nincs. Mármint nincs párkapcsolatom, családom rendben van, jó messze és sose látom őket. Majd áttért a foglalkozásokra, mit dolgozom, és hű de izgalmas, meséljek róla.. (vill.mérnök)
Aztán picit nézte a vitt leleteimet és azt mondta ő most nem vizsgálna meg hüvelyi uhval, sem maniálisan, menjünk át egy másik kórterembe, mert az ottani uh gép sokkal pontosabb és így nem kell vetkőznöm, tehát hasi uht csinált nekem.
A vizsgálat végén végül kiderült a baj, műteni kell. Azt mondta, ajánl egy orvost a kórházon belül, ő nagyon ügyesen műti ezt a problémát. De továbbra is ha van valami, nyugodtan kérhetem a segítségét.
Amíg megírta a papíromat még kicsit beszélgettünk, kicsit furán faggató jelleggel, a tetoválásom mit jelent, milyen okosórát van, annak a teljesítménye ilyesmi.
Amikor beszálltam a kocsiba, akkor vettem észre hogy az összetűzött leleteim egy papirján van egy postit, rajta a neve és a mobil száma egy mosolygós fejjel..
Na most. Tehát frankón van ilyen, hogy egy doki ráhajt a betegére? Vagy ebbe most én magyarázok bele valamit ami nincs is?
Normális volt veled, indokolatlanul nem nézett meg (kíváncsiságból) és stb.
A viselkedése alapján egy normális pasasnak látszik, aki tiszteletben tartott az adott szituációban.
Van benne igazság, belegondolva simán turizhatott volna kedvére mégsem tette..
Nos, meglátom még.. Talán egy kv belefér majd.
Lehet, hogy szimpatikus lettél neki és most éppen egy nő társaságára vágyik. Ez volt az első, és alighanem egyetlen alkalma, hogy tudjon kapcsolatban maradni veled.
Várj 1-2 napot, hogy felhív-e, de ha nem hív, és Neked bejön - hívd fel. Nem hiába mellékelte a mobilja számát és a nevét. Biztos, hogy nemcsak az esetleges segélyhívásod érdekében mellékelte. Ha kisül, hogy nem pendültök egy húron, még mindig lehet szépen elválni.
Ffi.
Nincs meg neki a telefonszámom mert egy kartonozoban kellett jelentkeznem a vizsgálatra, nem őt kellett külön hívnom. Így ő nem tud engem keresni.
Bár a nevem, munkahelyem már tudja, akár neten keresztül megtalálna ha akarna
Nos a műtét utáni gyógyulást még lehet megvárom majd ezzel a hívással.. Nem tudom, elég bizonytalan vagyok, ilyen még sose történt velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!