Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most félre kellene értenem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most félre kellene értenem, vagy mégsem az aminek tűnik?

Figyelt kérdés

A mai napon volt egy orvosi vizsgálatom, és hát talán rám hajtott a doki, de nem is tudom..

Nos, ő nőgyógyász és egy másik kórházból mentem át hozzá - illetve küldött a kezelő orvosom, mert az adott kórházban nincs jelenleg nőgyógyászat - egy sima uht kellett volna csinálnia. Amikor bementem hozzá, nagyjából 30 perc azzal telt el, hogy ez a tünet akár stressz is lehet, van e akár családi akár párkapcsolati problémám. Mondtam nincs, mert nincs. Mármint nincs párkapcsolatom, családom rendben van, jó messze és sose látom őket. Majd áttért a foglalkozásokra, mit dolgozom, és hű de izgalmas, meséljek róla.. (vill.mérnök)

Aztán picit nézte a vitt leleteimet és azt mondta ő most nem vizsgálna meg hüvelyi uhval, sem maniálisan, menjünk át egy másik kórterembe, mert az ottani uh gép sokkal pontosabb és így nem kell vetkőznöm, tehát hasi uht csinált nekem.

A vizsgálat végén végül kiderült a baj, műteni kell. Azt mondta, ajánl egy orvost a kórházon belül, ő nagyon ügyesen műti ezt a problémát. De továbbra is ha van valami, nyugodtan kérhetem a segítségét.

Amíg megírta a papíromat még kicsit beszélgettünk, kicsit furán faggató jelleggel, a tetoválásom mit jelent, milyen okosórát van, annak a teljesítménye ilyesmi.

Amikor beszálltam a kocsiba, akkor vettem észre hogy az összetűzött leleteim egy papirján van egy postit, rajta a neve és a mobil száma egy mosolygós fejjel..

Na most. Tehát frankón van ilyen, hogy egy doki ráhajt a betegére? Vagy ebbe most én magyarázok bele valamit ami nincs is?

2020. dec. 16. 14:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Normális volt veled, indokolatlanul nem nézett meg (kíváncsiságból) és stb.

A viselkedése alapján egy normális pasasnak látszik, aki tiszteletben tartott az adott szituációban.

2020. dec. 16. 15:44
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek nagyon a 11-el. Simán visszaélhetett volna a helyzettel anélkül, hogy te tudtál volna róla. Tényleg nagyon normálisnak és kifejezetten etikusnak tűnik ez alapján. Az orvos is ember, férfi, most mi van, ha épp egy betévedő páciense lattan csillan fel a szeme és mozdul meg benne valami? Azt nem hinném, hogy mindenkivel ezt csinálja. Én a helyedben felhívnám, a fehér köpenyes dolgot el is mondhatod neki, találkozzatok egy semleges, hétköznapi közegben és akkor majd meglátod, hogy szimpatikus-e.
2020. dec. 16. 15:52
 13/23 anonim ***** válasza:
8%
Na ezért mondom hogy sok orvos hulladék.
2020. dec. 16. 15:55
 14/23 A kérdező kommentje:

Van benne igazság, belegondolva simán turizhatott volna kedvére mégsem tette..

Nos, meglátom még.. Talán egy kv belefér majd.

2020. dec. 16. 15:59
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg a fejleményeket, nagyon kíváncsi vagyok, valóban kezdeményezni akart-e.:)
2020. dec. 16. 16:01
 16/23 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom!
2020. dec. 16. 16:07
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy szimpatikus lettél neki és most éppen egy nő társaságára vágyik. Ez volt az első, és alighanem egyetlen alkalma, hogy tudjon kapcsolatban maradni veled.

Várj 1-2 napot, hogy felhív-e, de ha nem hív, és Neked bejön - hívd fel. Nem hiába mellékelte a mobilja számát és a nevét. Biztos, hogy nemcsak az esetleges segélyhívásod érdekében mellékelte. Ha kisül, hogy nem pendültök egy húron, még mindig lehet szépen elválni.

Ffi.

2020. dec. 16. 16:36
 18/23 A kérdező kommentje:

Nincs meg neki a telefonszámom mert egy kartonozoban kellett jelentkeznem a vizsgálatra, nem őt kellett külön hívnom. Így ő nem tud engem keresni.

Bár a nevem, munkahelyem már tudja, akár neten keresztül megtalálna ha akarna

Nos a műtét utáni gyógyulást még lehet megvárom majd ezzel a hívással.. Nem tudom, elég bizonytalan vagyok, ilyen még sose történt velem..

2020. dec. 16. 16:44
 19/23 anonim ***** válasza:
57%
Akkor nem jött be neked a doki. Így inkábbne erőltesd. Sok nő örülne neki ha dokival randizhatna.
2020. dec. 16. 17:05
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Keresni nem hinném, hogy keresne, mivel akkor átlépné azt a határt, ami az orvos-beteg viszony, ezért nem vizsgált meg feleslegesen sem. Ő már megadta azt, ami ebbe a szituációba megtehetett, rajtad áll az, hogy folytatódik a dolog vagy sem.
2020. dec. 16. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!