Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most félre kellene értenem, vagy mégsem az aminek tűnik?
A mai napon volt egy orvosi vizsgálatom, és hát talán rám hajtott a doki, de nem is tudom..
Nos, ő nőgyógyász és egy másik kórházból mentem át hozzá - illetve küldött a kezelő orvosom, mert az adott kórházban nincs jelenleg nőgyógyászat - egy sima uht kellett volna csinálnia. Amikor bementem hozzá, nagyjából 30 perc azzal telt el, hogy ez a tünet akár stressz is lehet, van e akár családi akár párkapcsolati problémám. Mondtam nincs, mert nincs. Mármint nincs párkapcsolatom, családom rendben van, jó messze és sose látom őket. Majd áttért a foglalkozásokra, mit dolgozom, és hű de izgalmas, meséljek róla.. (vill.mérnök)
Aztán picit nézte a vitt leleteimet és azt mondta ő most nem vizsgálna meg hüvelyi uhval, sem maniálisan, menjünk át egy másik kórterembe, mert az ottani uh gép sokkal pontosabb és így nem kell vetkőznöm, tehát hasi uht csinált nekem.
A vizsgálat végén végül kiderült a baj, műteni kell. Azt mondta, ajánl egy orvost a kórházon belül, ő nagyon ügyesen műti ezt a problémát. De továbbra is ha van valami, nyugodtan kérhetem a segítségét.
Amíg megírta a papíromat még kicsit beszélgettünk, kicsit furán faggató jelleggel, a tetoválásom mit jelent, milyen okosórát van, annak a teljesítménye ilyesmi.
Amikor beszálltam a kocsiba, akkor vettem észre hogy az összetűzött leleteim egy papirján van egy postit, rajta a neve és a mobil száma egy mosolygós fejjel..
Na most. Tehát frankón van ilyen, hogy egy doki ráhajt a betegére? Vagy ebbe most én magyarázok bele valamit ami nincs is?
Bennem is felmerült, hogy azért nem vizsgált meg, mert az túl etikátlan lett volna, mivel akar valamit.
Neked szimpatikus volt? Hogy viselkedtél vele?
Persze lehet, hogy ilyen a stílusa. Nem mindenki mogorva.
Szerintem nem fog körülötted ólálkodni. Igen, rád hajtott; kérdés, mennyire etikus ez, de ha úgy vesszük, valószínűleg soha máskor nem találkozhattatok volna, ez volt az egyetlen alkalom, hogy ezt kifejezze. És én úgy látom, a helyzettel nem élt vissza: nem kellett levetkőznöd, nem végzett rajtad még hüvelyi vizsgálatot sem. Gondolom, mivel tetszettél neki, el akarta kerülni. hogy még ennél is kellemetlenebbül érezd magad. Látod, még a műtétre is másik orvoshoz küldött.
Nyilván te döntöd el, hogy ez neked belefér-e vagy sem, akarsz-e vele randizni vagy sem, meg egyáltalán akarsz-e ezen a helyen műtétet, de szerintem ezek alapján, ahogy kezelte, kár lenne igazán rosszat gondolni róla.
Egyrészt az egész nekem nagyon bizarr volt, mert van egy úgynevezett fehér köpeny fóbiám (ha lehet így nevezni, vagy van ilyen?), iszonyat parázok minden orvostól, (meg úgy amúgy mindenkitől aki fehér köpenyt visel, pék, hentes, festő nekem mindegy én kivagyok tőlük..) és hát épp a szívemet próbáltam visszanyelni a helyére meg nem elájulni, miközben ő kérdezgetett mindenfélét. Nekem ez egyáltalán nem volt rendben, ha máshol találkozom vele először, mondjuk az utcán akkor oké persze, de így..
Mindenkivel lehetőleg kedves és közvetlen vagyok, vele is igyekeztem normális lenni, de nem tudom neki hogy jött le. Nem flörtöltem meg semmi, mert ilyen pánik szituban nem tudok..
És nem olyan ruha volt rajtam, amiből arra lehetne következtetni hogy kapható lennék, egy sima garbó és farmer volt rajtam.
És ebből az egészből következik, még az arcára sem emlékszem annyira be voltam tojva a tudattol hogy orvos vizsgál ismét, most kellett rákeresnem a neten hogy is néz ki.
Hát nem tudom. Szimpi persze, mint ember, de egyébként sem tudnék elképzelni egy nőgyógyásszal párkapcsolatot..
Egész nap pnákat néz - már bocs-, majd este meló után még lenne kedve hozzám is? Ez valamilyen szinten beteges nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!