Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoztál már olyan személly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztál már olyan személlyel, akivel mintha valami különös kötelék lett volna köztetek? Már első pillanattól kezdve, nem hosszú kapcsolatban.

Figyelt kérdés
Akinek a cselekedeteire, gondolataira szinte rá voltál hangolódva. Szinte érezted őt. A legváratlanabb cselekedetei sem értek váratlanul, mert Tudtad, hogy azt fogja tenni.
2020. dec. 12. 19:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
17%

Nem, ilyen csak gyermeki fantáziákban létezik.

Jókat szoktam röhögni, mert ahány ilyen különleges kötelékes, első találkozásos nagy "szerelmekről" hallottam drámai történeteket, mind valójában olyan sztori volt, ahol az egyik fél egy beteges, téveszmés ragacs, a másik pedig le se tojja, megcsalja, szexre használja, stb.

2020. dec. 13. 13:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, csak vele haverkodtunk.

Elmentem egy egyetemi rendezvényre, akkor találkoztunk először, annyira egymásra hangolodtunk és már tudtuk a másikunk gondolatait, hogy az már fantasztikus volt. Még az idő is meg állt. Azt hittem hogy csak 30 percet beszéltem vele...erre másnap mondták a csapattársaim, akikkel mentem a rendezvényre, hogy az nem fél óra volt, hanem 2,5. De sajnos nem lett belőle semmi. Pedig annyira megnyiltam neki 5 perc alatt, másnál meg hetekig, hónapokig tart, hhogy ennyire nyitott legyek...

2021. júl. 6. 02:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, egyszer. Az első szemkontaktusnál is éreztem a köteléket. Hosszú, kellemes haveri kapcsolat lett belőle, de mára már az is felbomlott.
2021. júl. 6. 06:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, párommal az ismerkedésünk elején olyan volt az egész, mintha már rég ismertem volna. Mintha a bátyám lett volna, vagy nem tudom. Teljesen őszinte, nyílt lehettem előtte, soha nem voltam zavarban, stb. 15 éve együtt vagyunk és még mindig ugyanolyan.
2021. júl. 6. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!