Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztál már olyan személlyel, akivel mintha valami különös kötelék lett volna köztetek? Már első pillanattól kezdve, nem hosszú kapcsolatban.
Nem, ilyen csak gyermeki fantáziákban létezik.
Jókat szoktam röhögni, mert ahány ilyen különleges kötelékes, első találkozásos nagy "szerelmekről" hallottam drámai történeteket, mind valójában olyan sztori volt, ahol az egyik fél egy beteges, téveszmés ragacs, a másik pedig le se tojja, megcsalja, szexre használja, stb.
Igen, csak vele haverkodtunk.
Elmentem egy egyetemi rendezvényre, akkor találkoztunk először, annyira egymásra hangolodtunk és már tudtuk a másikunk gondolatait, hogy az már fantasztikus volt. Még az idő is meg állt. Azt hittem hogy csak 30 percet beszéltem vele...erre másnap mondták a csapattársaim, akikkel mentem a rendezvényre, hogy az nem fél óra volt, hanem 2,5. De sajnos nem lett belőle semmi. Pedig annyira megnyiltam neki 5 perc alatt, másnál meg hetekig, hónapokig tart, hhogy ennyire nyitott legyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!