Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapvető dolgok amik garantálják a tartós kapcsolatot?
Ismerek olyan párt, akiknek más a nemzetiségük/nyelvük, mégis nagyon jól vannak így, nem hinném, hogy épp az azonos nemzetiség tartana össze két embert.
Szerintem alapvető dolog az, hogy olyan ember legyen, akinek fontos a társas kapcsolat... pl. a magányos szingli ismerőseimre többnyire az jellemző, hogy általánosságban nem működnek az emberi kapcsolataik, idegesíti őket, ha valaki a társaságukat keresi, önzőek, befeleforduló típusok. Elvált párok között is látok olyant, hogy az illető zárkózott, nem társaság kedvelő lény. Nem muszáj egyet érteni velem, de szerintem ez elég fontos szempont.
Másik fontos szempont az őszinteség, ami arra hajtja az embert hogy ne menjen bele hazug, áltatott kapcsolatokba. Emellett az kitartó készség, ami azt teszi, hogy az ember ne meneküljön a problémák elől, ha az amúgy jó kapcsolatában gondok érték, ne futamodjon meg rögtön. Főként ha már családot alapított valaki, akkor a felelősség érzet is alapvető dolog, akiben nincs annyi emberség, hogy felelősséget vállaljon a családjáért, akit ő vàlasztott annak idején, ott szerintem semmi más nem fog segíteni hosszútávon.
A hasonló személyiség, habitus, értékrend, gondolkodásmód, világkép a fontos.
Az ellentétek TASZÍTJÁK egymást. Hasonló a hasonlóhoz, és akkor örök békesség és egyetértés lesz.
Nameg lehet mondani, hogy a közös lakáshitel a végtelenségig összeláncol bárkiket... 😃
Szeretet
Tisztelet
Kommunikáció (őszintesség) (bizalom)
Ha le akarjuk egyszerűsíteni.
1-es választ nyilván egy hölgy írta.
Valójában semmi sem működik csak úgy magától. Bele kell feküdni mindkét félnek, és odafigyelni a másikra, nem azt a nyamvadt telefont buzerálni. Sok közös program, s ami ennél is fontosabb, sok közös cél, KÖZÖS KÜZDELEM. Amikor érzitek az egymásra utaltságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!