Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akiknek már a kapcsolat elején több térre van szükségük, még ugyanúgy tudnak kötődni a párjukhoz?
Egyet kell értsek a másodikkal.
Mindenkinek kell tér és normális ember amúgy sem akaszkodik rá a másikra, de ezt így közölni elég gáz. Úgy hat, hogy jó, hogy vagy, de csak akkor lássalak, ha én akarom.
Mióta tart a kapcsolat? Ezt így közölte? Mert akkor gondolkodj el.
Másfél hónapja vagyunk együtt.
Nem jelentette ki konkrétan, de tett rá utalást, hogy a munkából hazaérve szeret elvonulni, amikor magára figyel, ez nem jelenti azt hogy nem akar látni, vagy másfele kacsintana, csak egyszerűen ő így töltődik fel.
Ezzel együtt vannak napok, amikor két SMS-t váltunk, és ez így az elején nekem kicsit furcsa, kevésnek tűnik. Ilyenkor az ember sülve főve együtt lenne a másikkal. Amikor találkozunk akkor többnyire rendben van a dolog, ez úgy heti 2-3, de a találkák között nem beszélünk túl sokat.
Ő eleve olyan típus, aki nem beszél túl sokat. Én ezt tiszteletben tartom, nem akarok ráakaszkodni, de elgondolkodtat, hogy ha ennyire nem érdeklődik a mindennapjaimról, akkor talán nem is fog tudni kötődés kialakulni közöttünk.
Az nem gond, hogy szeret munka után nyugiban lenni, mindenki szeret. De ez a kommuniákáció és a személyes kontakt is marha kevés egy kapcsolathoz. Egyáltalán hogy képzeli el a továbbiakat? Mert egy olyan ember, aki nem hasonlít hozzá, ezt nem fogja sokáig tűrni. Így esélytelen komolyabbra fordítani a dolgokat. Meg se lehet ismerni egymást ennyiből.
Hány éves? Csak azért kérdezem, mert lehet erre rendezkedett be és nem is fog tovább menni. Elvan egyedül, néha csajozik komolyabb kötöttségek nélkül és helló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!