Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 11évvel fiatalabb nő szeretöje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

11évvel fiatalabb nő szeretöje vagyok, azt mondtam ha elhagyja a férjét akkor járhatunk.Ugynéz ki elhagyja.Van egy kislánya 5 éves. így mint szerető jó nagyon de kapcsolatot vele bevállaljam?

Figyelt kérdés
2020. dec. 7. 17:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Van a gyereknek apja
2020. dec. 7. 19:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Én a helyedben maradnánk a szexnél,egy komoly kapcsolat a kor különbség miatt nem sokáig tud működni,meg kell nézni a külföldi sztárokat ahol ilyen a felállás,sajnos nem pozitív irányba van.
2020. dec. 7. 19:01
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Hogy lehetsz ilyen szemét? Mondd meg neki azonnal, hogy nem akarsz vele élni, hazudtál neki, bocsánat. Mondjuk a nő is megéri a pénzét, de az a gyerek most hirtelen elvált szülők gyereke lesz miattad, te meg fel sem vállalod a nődet. Dugni jó volt, mi? Szánalmas vagy te is meg a nőd is.
2020. dec. 7. 19:46
 14/19 A kérdező kommentje:
Olyan fiatalos odaado ragaszkodó
2020. dec. 7. 19:49
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

Persze, mert a hasonló korú párok sosem szakítanak, sőt problémájuk sincs. 28 vagyok, parom 43,működik.

Persze hogy fiatalos, hiszen az. De te viszont nem az vagy, csak szánalmasan gyerekes.

Hidd el, ha így átcseszed a fejét, az az odaadó nő megmutatja majd hogyan kell bosszút állni egy középkorú hazugon :)

2020. dec. 8. 01:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, nyugodtan tudsz azóta aludni? Gondolj már bele, egy 5 éves gyerek családi életét forgattad fel fenekestül, a dugás miatt. Undorító ez a világ.
2021. márc. 27. 21:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Micsoda agyhalott a kérdező, jó Isten gyere le…
2021. júl. 16. 07:44
 18/19 A kérdező kommentje:
Te bajod,hogy nem élvezed az Életet.
2021. júl. 16. 08:32
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs életed, te egy egyszerű ösztönlény vagy.
2021. júl. 16. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!