Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11évvel fiatalabb nő szeretöje vagyok, azt mondtam ha elhagyja a férjét akkor járhatunk.Ugynéz ki elhagyja.Van egy kislánya 5 éves. így mint szerető jó nagyon de kapcsolatot vele bevállaljam?
1. elhagyja
2. ezen akkor kellett volna gondolkoznod, még mielőtt elszeretted a párjától. Most már, ha egy csöppnyi emberség is van benned, felvállalod a nőt, gyerekkel együtt.
Késő bánat...
Nyilván nem olyan lesz, eddig neked csak a jó jutott a felhőtlen dugás,majd most jön a java, a szürke hétköznapok hisztivel, gyerekkel. Kettesben töltött idő nélkül. De te akartad.
Sok női szerető is erről álmodozik, majd ha megkapja a vágyott nős férfit rájön mekkora sz.pás vele a hétköznapok. Ugyanúgy fingik, hazudik majd nekik is a csávó.
Ez vicc, hogy elhiszik, hogy őket nem csalja meg. Eleve úgy jöttek össze.
Akkor járhatunk....
Te vagy már egy főnyeremény.
Basszus hány éves vagy, hogy úgy gondolkodsz, mint egy 16 éves?
Mondjuk a nőt se az eszéért fogják ellopni, hogy egy 5 éves gyerekkel "elhadja" a párját egy ilyen akkor járhatunk ajánlatért.
Szerintem odaköltöztök majd valamelyikőtök szüleihez a kisszobába, csináltok még egy gyereket, aztán majd nem értitek, hogy mitől szar az élet.
41
30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!