Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként kérdezem a csajokat hogy bejönnek e nektek a munkás pasik?
Munkás és munkás között is van különbség. Szexisségtől függetlenül is segédmunkással pl soha nem állnék szóba, míg egy autószerelő pl teljesen más kérdés. Kőműves pasim volt már egyébként, soha többet. Ő maga is buta volt, de a társasága meg még inkább. És itt most nem az alap műveltségre gondolok, mert az még hagyján. De tényleg konkrétan ostobák voltak, olyan badarságokat hangoztattak őszinte meggyőződéssel, hogy a laposföldhívők füle kettéállna tőle. Ez nekem eléggé elvette a szexisségét, sajnos nem tudok vonzódni olyanhoz, akinél érezhetően okosabb vagyok. Ez diplomától is független mondjuk, a közvetlenül utána jövő exem is szintén buta volt, pedig ő még valami főiskola-szerűségre is járt. Hát istenem, sötét időszaka volt ez az életemnek :D De azért a diplomás pasi teljesen másképp volt buta, mint a kőműves, és a társaságok színvonala is teljesen más volt, szóval ez sokkal kisebb traumaként ért.
Nem kell mindenkinek atomfizikusnak lennie, de nem is kell mindenkivel összejönnöm, szóval ez van. Nálam már az egyszerűség kedvéért belépő a diploma, ha valakit ez nem tántorít el, akkor győzzön meg róla, hogy anélkül is egy intellektuális színvonalon vagyunk, és akkor nincs gond.
23#
Te meg túl szerény,és sznobocska.
De szerencsére nekem sem kell összejönnöm mindenkivel,és meggyőznöm senkit sem.
Nah,akkor ezt meg is beszéltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!