Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elment a buliba?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elment a buliba? A barátom megígérte hogy soha nem fog menni bulizni nélkülem, mert ő ha elmegy becsajozna.

Figyelt kérdés

Ma viszont mondta nekem hogy lesz buli ahol lakik.

Viszont minden este csörgetjük egymást (vagyis küldünk visszahívót)

ő már rég nem 21órakor küldött utoljára.

Egy félórája felhívott valaki, hogy a barátom vezet most nem ér rá, hallottam is hogy kocsiban ültek, azt mondta hogy a tesója , de szerintem nem ő volt.

Azt mondta 10perc múlva felhív, de nem hívott.Visszahívót inkább nem küldök.

Félek hogy elment.:s

2010. aug. 10. 23:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

egyébként miért nem lehet külön bulizni?! sosem értettem. Ha az egyik mást szeret, nem kell elrángatni a barátot/barűtnőt. MEnjen egyedül. Ha ennyire nem bíztok egymásban, akkor ott tényleg bajok vannak.

19L

2010. aug. 11. 20:23
 22/23 anonim ***** válasza:
gyépés p*csa-.- végre egy normális válasz...minek teszel fel kérdést ha csak egy féle választ fogadsz el, és nem véleményeket? ezek szerint te is így gondoltad, ha ezt a választ zártad.fogyaték.
2010. aug. 11. 20:41
 23/23 anonim ***** válasza:
*vártad
2010. aug. 11. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!