Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthetetlenül eltűnt, nem keres, pedig megígérte, szerintetek miért?
Szerintem is van valakije akiről Neked 1 szót sem szólt..
21/L
Én 23 éves vagyok, de szinte szóról-szóra ugyanez történt velem is két hónapja. A pasi három hétig a tenyerén hordozott az érzelmeivel. Én voltam a minden, a legfontosabb, a hihetetlen, a csoda, stb. Egyik napról a másikra egyszer csak nem keresett. Szinte ugyanezt mondta, mint neked ez a férfi. Ezt persze az interneten közölte, hol máshol...
Azóta sem találkoztam vele, néha rámír, érdeklődik. Amit megint nem értek, hogy miért van erre szükség. Mintha élvezné, hogy én is odáig voltam érte. Pedig meg mertem volna rá esküdni, hogy őszinte. Ma már kételkedem.
Ma már eljutottam arra a szintre(mert voltam ott, ahol most te), hogy rájöttem, hogy aki ezt megcsinálja, az tényleg nem érdemel meg. Aki egy kis gubanc miatt inkább otthagy(érzelmi válság, akármi), az, ha együtt lennénk, mi lenne, ha majd ott lennének a gondok, a valós dolgok, amiket meg kell majd oldani, ki kell javítani. Majd akkor is félreállna, mondván, hogy nem tudja mit akar? Hát köszönöm, de ebből én nem is kérnék inkább.
Szóval fel a fejjel. Most te is az eszedre hallgass, és csak logikusan. Vajon ő most szenved miattad? Fáj neki? nem hinném...
Van egy film.. Mindenkinek csak ajánlani tudom: Nem kellesz eléggé
Vannak benne igazságok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!