Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elment a buliba? A barátom megígérte hogy soha nem fog menni bulizni nélkülem, mert ő ha elmegy becsajozna.
Ma viszont mondta nekem hogy lesz buli ahol lakik.
Viszont minden este csörgetjük egymást (vagyis küldünk visszahívót)
ő már rég nem 21órakor küldött utoljára.
Egy félórája felhívott valaki, hogy a barátom vezet most nem ér rá, hallottam is hogy kocsiban ültek, azt mondta hogy a tesója , de szerintem nem ő volt.
Azt mondta 10perc múlva felhív, de nem hívott.Visszahívót inkább nem küldök.
Félek hogy elment.:s
és ha megcsal?
Akkor legalább kiderült.
meg nem unja már hogy folyton ellenőrzöd?
ez így nem egy egészséges kapcsolat.
ha ennyire félsz h bulizni megy és ezen kiakadsz akkor nagyon nem bízol benne.
meg neki is grat h ezért nem megy. ha szeretek valakit akkor vissza tudom fogni magam.
normális választ nem is kaptam.
Egyébként ő igérte meg, és nem én mondtam.
Engem például nem is enged bulizni.Na?
mit na? akkor minek jártok?
mellesleg...ilyen kérdésre miért vársz normális választ?
tessék akkor válaszolok,normálisan: tuti elment a buliba, mekkora tahó, menj utána és lődd fejbe.
Nem érkezett normális válasz? Magadnál vagy? Nem enged? És akkor te se őt? Mert megcsalnátok egymást? Hát olvasd már el mégegyszer a válaszokat és térj már magadhoz ember!
Nem sokáig juttok igy együtt, de te ha igy folytatod egy kapcsolattal sem haladsz sokáig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!