Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megígérte, hogy hív, de azóta sem hívott. Mi lehet vele?
Megismertem egy srácot,felvettem msn-re,beszéltünk,minden,jó fej volt,kedves,okos,helyes.17 éves,de a szülei nem engedik,hogy csajozzon,nagyon vallásosak,azt hiszem Jehova tanúi vagy mi.Mondta,hogy nagyon szeretne velem találkozni,még aznap fel is hívott (ugye volt telefonszámcsere),hogy mi legyen.Megbeszéltük,hogy kedden találkozunk,másnap beszéltünk mobilon is,msn-en is.Aztán msn-ről aznap gyorsan mennie kellett,mivel hazajöttek a szülei.Megígérte,hogy hívni fog.Ez tegnap délután 4-kor volt,de azóta se nem volt msn-en,se nem hívott.Vajon mi lehet vele?Egyik osztálytársam (fiú) azt mondta,hogy biztos nem érdeklem és ezzel a "szülei vallásosak" dumával csak le akart rázni.Tényleg így lehet?De hát azt mondta,hogy tetszem neki,és nagyon jó fejnek tart.Nagyon sok mindenben egyezünk meg minden.Akkor mégis mi lehet a baj?Tudom,talán egy kicsit túlreagálom,de ő lenne az első talán "igazi" barátom és félek,hogy őt is elveszítem,mint eddig mindenkit.Ő a legjobb pasi (minden tekintetben,de főleg belsőben),akivel eddig találkoztam.
Kicsit hosszú lett,bocsi,remélem azért érthetően fogalmaztam...Előre is köszi a válaszokat!:)
lehet közbe jött neki valami.. nem felejtett el..:)
hívni fog amint csak tud.:)
Kedves ismeretlen!
Magad sem tudod, hogy Jehova Tanúja vagy sem, de ha az lenne akkor mivel megígérte, akkor legalább hírt adna magáról — Jehova Tanúi nem olyanok. (egy Jehova Tanúja)
Szia! Több oka is lehet: 17 évesen Jehova Tanújaként nem flörtölgethet, csak házasodási szándékkal udvarolhat. Te meg gondolom nem szeretnél még férjhez menni :). A fiú biztos tilosban járt, és az, hogy a szülei vallásosak, nem kifogás volt, hanem ez az igazság. A Tanú szülők nem szertnék, ha a gyerekük össze-vissza flörtölgetne, főleg akkor nem, ha a gyerek is gyülekezetbe jár, esetleg Tanú. Sztem várj, hátha jelentkezik, és beszéljétek meg!
Biztos őszintén el fogja mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!