Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki nem kellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki nem kellett senkinek de tett azért hogy jobbá váljon?

Figyelt kérdés

Mindig csak szexre kellettem a pasiknak, akik meg kapcsolatban voltak velem ők kifelé kacsintgattak a kapcsolatból.

Sajnos nem vagyok szépségkirálynő, de csúnya sem. Ezért elhatároztam, hogy kisebb műtéti beavatkozásokon szeretnék átesni. Pl orrplasztika. Ezen felül fogszabályzás és le akarok adni 10 kilót. Biztos vagyok benne, hogy a külsőm miatt nem kellek, mert egyébként kedves, aranyos vagyok, jól el lehet velem beszélgetni, vevő vagyok a különböző programokra. Van itt olyan, aki megszépült és lett párja?

2020. nov. 15. 00:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%
Aki azt mondja, hogy nem számat a külső, az vagy tök hülye vagy hazudik. A fogyás és a sport nagyon jó ötlet. Az orrműtét szerintem felesleges. A fogszabályzás is nagyon jó ötlet, sokkal szebbé teszi az arcot egy szép mosoly. Ráadásul vannak pasik akik gerjednek a fogszabályzós csajokra.
2020. nov. 15. 01:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként vagyok ebben a helyzetben, hogy külsőm miatt semmi esélyem, de meg fogok tenni mindent, ami lehetséges, hogy javuljon a helyzet.

Sajnos esélyes, hogy hiába. Muszáj izmot felszednem, de nem sikerül, pedig kipróbáltam már ezerféle edzést. Persze fel nem adom, csakhát előbb-utóbb egyszerűen kifutok az időből - vagy talán ez már meg is történt.

Szépészeti műtét is szükséges, talán több is.

2020. nov. 15. 03:13
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Sajnos nem a külsö sok esetben a baj.

Szep lanyokat is csalnak es hagynak el.

2020. nov. 15. 08:08
 14/16 anonim ***** válasza:
30%
Ha csak szexre kellesz a pasiknak, akkor nem a külsődben van a hiba, hanem a személyiséged miatt alkalmatlan vagy másra.
2020. nov. 15. 08:43
 15/16 anonim válasza:
100%

"Mindig csak szexre kellettem a pasiknak"

Jobb lenne ha nem tartanának szexuálisan vonzzónak?

Ugye ha nincs meg a kémia akkor kapcsolat sem fog létrejönni..

2020. nov. 15. 09:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Nagyon szépen kérlek küldj egy képet magadról privátba,én mindig is ki mondta a dolgokat,én aztán nem fogok neked hazudni,csak kérlek majd ne séetődj meg rajta.

Nem beszélgetni és jó pofizni szeretnék veled,ezért ha te úgy gondolod küldj egy rendes képet amin rendesen látható vagy,ez a te érdeked nem az enyém.

2020. nov. 16. 03:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!