Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki nem kellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki nem kellett senkinek de tett azért hogy jobbá váljon?

Figyelt kérdés

Mindig csak szexre kellettem a pasiknak, akik meg kapcsolatban voltak velem ők kifelé kacsintgattak a kapcsolatból.

Sajnos nem vagyok szépségkirálynő, de csúnya sem. Ezért elhatároztam, hogy kisebb műtéti beavatkozásokon szeretnék átesni. Pl orrplasztika. Ezen felül fogszabályzás és le akarok adni 10 kilót. Biztos vagyok benne, hogy a külsőm miatt nem kellek, mert egyébként kedves, aranyos vagyok, jól el lehet velem beszélgetni, vevő vagyok a különböző programokra. Van itt olyan, aki megszépült és lett párja?

2020. nov. 15. 00:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy a külsőd lenne az elsődleges probléma.

F

2020. nov. 15. 00:35
 2/16 anonim ***** válasza:
57%
a "csúnya" de rendes lány esete miben különbözik a "csúnya" de helyes srácétól párkeresésben? komolyan kérdezem
2020. nov. 15. 00:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem a külsőddel van a baj hidd el, ha voltak/vannak kapcsolataid akkor nem a külsőd hibás. Hanem a személyiséged illetve az emberek akikkel összekerültél. Ezektől amiket leírtál lehet jobban érzed magad, de nem fog a világ teljesen megváltozni. +a műtét öregebb korodra nagyon megfog látszani és nagyon ronda lesz szóval alaposan gondold át mielött butaságba kezdesz
2020. nov. 15. 00:39
 4/16 A kérdező kommentje:

Láthatatlanban honnan tudjátok megmondani, hogy nem a külsőmmel van a baj? Az összes exem összejött nálam jóval dögösebb lányokkal. 2 srác is mondta, hogy csúnya vagyok, a hibáimat is elmondta az egyik.

Személyiségemmel nincsen semmi baj, legalábbis szeretnek velem lenni az emberek.

2020. nov. 15. 00:43
 5/16 anonim ***** válasza:
52%

Elmondásod szerint csak szexre kelettél, és ha arra kelettél annyira rossz nem lehetsz. Kb átlagos ember függő + v -.

De van oka annak ha valakik csak szexet akarnak egy nőtől és az maga a nő (jó persze ki ne akarna szexet) de akin azt látják h könnyű eset arra persze h könyebben rárepülnek mert tudják és felismerik a jeleket

De ha szerinted a kinézeteddel van a baj tegyél fel képet ide had nézzük, az h az exeid meg jobb nőkkel jöttek össze meg természetes rondábbakkal miért tennék?

2020. nov. 15. 00:48
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
nincs vmi kattanásod ami miatt inkább ugy vannak veled h kösz nem?
2020. nov. 15. 00:50
 7/16 A kérdező kommentje:
Nincsen.
2020. nov. 15. 00:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Fogszabályozás fölösleges.

Fogyás nagyon sokat javíthat.

Orrműtétet így nem tudom megmondani, de nem hiszem, hogy elengedhetetlen lenne.

2020. nov. 15. 01:01
 9/16 anonim ***** válasza:
74%

Ne haragudj de ezt csak egyedül te állítod saját magadról,nem biztos hogy a külsőd miatt hagynak el.

Ha ennyire biztos vagy abban hogy csúnyácska vagy légyszíves küldj egy képet magadról én pedig szintisztán le írom külsőleg milyennek látlak?

Esetleg egy kicsit beszélgethetünk is aztán el mondom a véleményemet arról milyen vagy belsőleg? igaz személyesen jobb de így sem annyira rossz.

Nincs értelme hazudnom neked.

2020. nov. 15. 01:01
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
Sport és fogszabályzás jó ötlet.
2020. nov. 15. 01:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!