Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha a párotok megkér, hogy növesszetek természetes szőrzetet? Nekem kicsit kellemetlen megjelenni vele akár egy strandon, akár egy öltözőben. Elfogadott szerintetek?
Próbálok a párom kedvében járni, de ha hosszúra hagyom megnőni az intim szőrzetem, akkor nekem borzasztó kellemetlen. Szúr, viszket. Valószínűleg az lenne a megoldásom, hogy nem borotválnám le, csak visszavágnám.
Egyébként ha téged nem zavar, a párodnak meg úgy tetszene jobban, akkor nincs oka a kérdésednek. Ne idegen emberek társadalmi elvárásainak akarj megfelelni az intim szőrzeteddel. Ne buggyanjon ki a bikini bugyiból az egész és akkor nem zavar senkit, nem is látszik.
én a másik oldal vagyok: a lábszőr semleges, az összes többi természetes női szőrzetért abszolút odáig vagyok a maga érintetlen formájában.
nem erőltetek semmit, a párom látja, hogy mi mennyire jön be nekem és mérlegel, mi mennyire fontos neki.
évszaktól is függ. az embereknél a lábszőr, hónaljszőr csapja ki legkönnyebben a biztosítékot, és ugye ezeket nyáron nem igazán lehet elrejteni.
a fürdőruha szélén kilátszó punciszőr sem szokványos látvány egy fiatalon, vannak nézések, de amúgy ennyi. meg ez könnyebben megoldható - ha esetleg olyan társasággal mész strandolni, hogy nagyobb tétje van a véleményüknek, be lehet vetni egy kicsit rövidnadrágosabb fazonú bikinialsót.
amúgy az egészhez kell egy stabil önértékelés. mindannyian ismerünk olyan embereket, akik maximális magabiztossággal sz*rják le, hogy mások mit gondolnak a külsejükről (legyen az szőrzet, hajviselet, ruhaviselet, piercing, tetkó, bármi), mégis elfogadja őket a környezetük úgy, ahogy vannak.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!