Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik tekinthetők műnőnek? A tetovált nők műnőnek tekinthetők?
Egy-egy ilyen, hogy műköröm vagy szempilla vagy tetoválás szerintem belefér. Én ezt nem tekintem műnek, csak egy kis cicomának.
De amikor valaki jóformán a teljes lényét lecseréli implantátumokra és hasonlókra, az már mű. Mikor a melle, a szája, a körmei, a haja, a szemöldöke, a szempillája, az orra is mű és rá sem lehet ismerni annyira el van torzulva, meg mellé ez az erőltetett 2 kiló smink és a rohadt kényelmetlen öltözet, na ez a mű. Egy kirakatélet, amiben az illető meghalna, ha egy kis sár érné.
Sminktetoválás az mű.
De egy általános tetkó az csak tetkó. Ez egy más kultúra, egy másik mércén mozog. Tehát egy plasztikcicának is lehetnek tetkói mittomén pl a karján, meg egy alapvetően természetes nőnek is lehet ugyanígy pl a karján. akár egy teljesen egyforma motívum. mégis mások teljesen.
Rib˙nc rendszámtól se lesz mű a nő, viszont rib˙nc az igen :D
Akkor kijelenthetjük, hogy nekem bejönnek a műpasik. Ma is tanul valamit az ember, de ezt elnézve annyira nem bánom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!