Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek tekinthetők jeleknek?

Figyelt kérdés

Az iskolában van egy srác, aki nagyon tetszik nekem. Közösségi oldalon szoktunk beszélgetni. A kérdésem lényege viszont az, hogy az jelenthet valamit, hogy ha mindig ő ír rám, és hogy az iskolában is, pl. ma először én köszöntem, aztán még a nap további részében összefutottunk kétszer, akkor már mind kétszer Ő köszönt? Meg volt ma valami előadás a suliba, nem több, mint másfél méterre ültem Tőle, és néha hátranézett, majd vissza, és súgott valamit a barátjának, és ez annyiszor ismétlődött, ahányszor odanézett. Ja és még annyi, hogy tudja hogy tetszik, és soha nem hozza fel bunkón amikor beszélünk, hogy még tetszik-e valami, és elmondta nekem, hogy van egy lány akivel kavar, és a csaj egyáltalán nem átlagos, vagyis külsőre igen, de belsőre még egy olyan nincs. Azt mondta, csak azért mondta, hogy ha össze jönne vele, ne csalódjak, erre azt válaszoltam, hogy úgy is mind1.. amire azt írta, hogy nem hiszi, hogy össze fognak jönni. Átfutott az agyamon, hogy rám, gondolt, de nem hiszem. :/

Na hát. Szerintetek ezek a "jelek" (vagy csak én tekintem jeleknek? :/ ) jelentenek valamit?

2012. szept. 11. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Legyetek kettesben élőben és ki fog derülni minden. Ne hívd randira, hanem adj neki magas labdákat, amire lecsaphat ha akar:)
2012. szept. 11. 16:07
 2/2 A kérdező kommentje:
De hogyan? Mindig a barátaival van, és elpirulok ha beszélek vele, még facebookon is :$ Nem nagyon merek oda menni hozzá :D
2012. szept. 11. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!