Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen ez természetes, vagy inkább egyedi eset?
Fél éve új munkahelyen vagyok. Van egy férfi kollégám, bár nem vagyunk munkakapcsolatban. Látom, h tetszem neki, v legalábbis szimpi vagyok. Bevallom, ez nekem imponál, h egy elég jóképű pasi felfigyelt rám, még annak elenére is, h van párom. Jól esik na, de ennyi. Aztán mikor rákerestem a Facebookon, láttam h családja van és boldognak tűnik. Na ekkor nagyon megharagudtam rá, h akkor most mit akar tőlem?
Kerültem. De közben láttam, h más kolléganőkkel milyen jól elbeszélget, nevetnek, flörtöl, nagyon közel vannak egymáshoz, megérintik egymást. Hallottam róla több nővel jó viszonyban van és kedvelik is a nők.
Lehet h tényleg csak barátkozott volna, minden hátsó szándék nélkül?
Csak azért kérdezem, mert szivesen beszélgetnék vele én is, mert nagyon szimpi, csak megijedtem, h mást akar.
Másnak is van ilyen férfi kollégája?
25N
OTTHON van a magánélet.
CÉGNÉL a munka élet.
ALAP, hogy házinyúlra nem lövünk! Ciki, kirúghatnak érte, gáz lesz nézni, ha lecserél a Katira, megzsarolhatnak, ...
Van hátsó szándéka, de ha meg tudja állni, akkor igazándiből a flörtnél megáll. Neki is jól esik, hogy vonzónak tartják őt, ugyanakkor valószínűleg a családja általi boldogsága neki is fontosabb, mint pár dugás a kolleginákkal.
Namost ez nagyon ritka így. Előbb-utóbb beadja a derekát. Pl jön egy céges csapatépítő. Kicsípik magukat, ő is, meg a nőcik is. Kis alkohol is oldja a gátlásokat... és már kész is megcsalás.
4-esnek igaza van, szerintem is furcsa.
Ez kb. az egyik 19 a másik egy híján 20 típusú kérdés!
Szerintem mindegy van e hátsó szándéka. Ha beszélgetnél vele akkor beszélgess. A lényeg hogy Neked lesz e hátsó szándékod.
Ha nem, akkor hajrá.
Volt, hogy közszférában dolgoztam, 90%-ban nőkkel. Majd' mindegyiknek bókoltam, mert tudom, hogy a nők ezt szeretik. De mindezt csak azért, hogy birjanak a helyen, nem azért,mert mindegyik bejönne. Sokakat otthon, a 4 fal között elküldtem melegebb éghajlatra.
Férfi kollégám még nálam is jobban nyomatta ezt, de ne tudd meg miket mondott róluk, miután kimentek az irodából. :D
Szóval ne misztifikáld túl ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!