Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen kapcsolat kialakulása egyedi, vagy gyakoribb?
Minden pénteken én megyek az óvodába a keresztlányomért és másfél évvel ezelőtt kezdődött, hogy egy addig számomra ismeretlen pasi is péntekenként megy 2 gyerekért. 40 körüli, nagyon jóképű, fiatalos, nagyon szimpatikus kisugárzású, szinte szerelmes lettem belé, legalábbis nagyon megdobogott a szívem, mikor láttam.
Nemsokkal később észrevettem, h kiszúrt engem, mindig mosolyogva köszön és beszélgetést is kezdeményezett, ahogy vártuk a gyerkeket.
Nagyon vártam a péntekeket, h lássam és h beszéljek pár szót vele.
Aztán utána kérdezősködtem kicsit, kiderült, h nemrég költöztek a faluba a családjával, feleségével és a 2 gyerekkel, akikért szokott menni.
Iszonyú mérges lettem, h egy családos férfi csorgatja rám a nyálát, otthon biztos rólam fantáziál. Fúj! megutáltam, többet nem mentem péntekenként a keresztlányomért, igyekeztem kerülni.
Aztán eltelt lassan 1 év és egy bnőm mesélte, h összejött egy férfivel és odaköltözik hozzá. Megmutatta a face profilját, hát ő volt az. Mondtam felháborodva a bnőmnek, h dehát ez egy családos férfi, ott vannak a fotón is a családja és boldogok.
Aztán mondta a bnőm, h nem az, mert elváltak, azért költözött a férfi a faluba. Csak jóban maradtak a feleségével, nem haraggal váltak el, és heti egyszer közös programjaik vannak a gyerekekkel.
Én meg hazamentem és jól kibőgtem magam, h mekkora marha vagyok, h egyből rosszat gondoltam a közeledése miatt.
Mit gondoltok, ezzel csak engem büntetett a sors, v egy gyakoribb dolog, h pl 40-es családos pasik fiatalabb nőket szemelnek ki maguknak, minden rossz szándék nélkül?
28N
"Iszonyú mérges lettem, h egy családos férfi csorgatja rám a nyálát, otthon biztos rólam fantáziál. Fúj!"
Ezt a lányok már kamaszként megtapasztalják, biztos, hogy nő vagy? Kb mikor elkezd domborodni mindenfelé egy süldőlány elkezdődik az a bizonyos óvatosan bókolgatós vagy kevésbé tapintatos érdeklődés az idősebb férfiak részéről is, mindenféle kor tartományból, egészen az aggastyánig.
Sok olyan kérdést olvastam már itt abban a témában, hogy családos férfi kiszemelt egy fiatal csajt és a válaszadók szinte élve elégették volna a férfit, hogy milyen undorító viselkedés ez. Most meg azt olvasom a válaszokban, hogy milyen hülye a kérdező, hogy előítéletei vannak.
Akkor most hogy kell gondolkodni, ha egy családos férfi elkezd ismerkedni fiatal csajokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!