Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy Pauley Perrette sok embernek bejön á a legtöbbnek egyáltalán nem?
2010. aug. 9. 21:44
2/6 anonim válasza:
Nekem se jön be, olyan fura feje van!
3/6 anonim válasza:
Mert ránézésre kocka.
A többiek meg az Yeeeeeeeeeeeeeeeeaah-os sorozatból ismerik, ahol kiemeli a formás fenekét a fekete harisnya.
4/6 anonim válasza:
Ja bocs a Yeeeeeeeaeeeeeeeaeeeeeeeah a CSIban van, ez meg az NCISben
5/6 anonim válasza:
Igazából nem értem a kérdést , mert ez kb bármelyik személyre vonatkozhatna. Ha belinkelek egy képet egy nőről, tuti hogy 60%nak tetszeni fog 40% meg nem. vagy fordítva is lehet hogy 40nek tetszik 60nak meg nem.
nincs különösebb oka, csak az hogy nem tetszhet mindenkinek ugyanaz , és nem is tetszik.
Amúgy nekem tetszik , bejön a csaj, ha így az összességében nézzük a csajt, ( én nézem az NCIS-t :D , szóval tudom hogy mit játszik benne hogyan viselkedik)
de ez megint olyan , lehet hogy a való életben meg rozsaszin szoknyát hord és britni szpirsz koncertekre jár, úgy már lehet hogy nem viselném el .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!