Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztél már így, vagy gondolta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztél már így, vagy gondoltad ezt? :

Figyelt kérdés

hogy van egy pasi/csaj és azt mondtad magadban mikor ismerkedtetek, hogy:"már pedig akár mi lesz, őt meg fogom szerezni, ő kell nekem" (és nem csak egy éjszakára gondolok)

Kitartó voltál, sikerült elérni a célod?

2020. okt. 28. 22:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hm.. hát, tudod próba szerencse! :) Azért bármennyire is körbejártam, mernem kellett és kockáztatni, hiszen garancia semmire sincs. A volt barátnők azon túl, hogy egyszerűbbek voltak, milyenek? Ha összehasonlítod, látsz sémát? Szokott lenni, s nem feltétlen külső.

Pl.: mostani párom esetei a szőkék én meg sötétbarna vagyok, DE mindig a különcök érdekelték és az okosak, illetve ő a szép szemet emelte ki. Mivel tudtam, hogy nekem ez megvan, nem féltem annyira és fontos a kisugárzás, hogy te szereted-e magad. ;) Hiszen ha te nem tartod magad értékesnek, akkor hogy "győznéd meg", hogy ő annak lásson.

Pro tippek:

- Állj a tükör elé és nézd meg magad! Jó alaposan figyeld meg az arcod, hajad, tested, majd mondj legalább 5 dolgot, ami nagyon tetszik és szerinted szép!

- Gondold végig, miért lehetsz belsőleg szerethető. Mondjuk házias vagy és sütnél neki valami finomat, szeretsz rajzolni és lenyűgöznéd a rajzaiddal, stb.

A mostani esetre vonatkoztatva mindketten szeretünk írni, én rajzolok is, ami nagyon tetszett a páromnak. :) Úgyhogy hajrá! ;) Egy kis tuning kell ide, mielőtt a tettek mezejére lépnél, viszont ne várj sokat!

2020. okt. 29. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!