Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már így, vagy gondoltad ezt? :
hogy van egy pasi/csaj és azt mondtad magadban mikor ismerkedtetek, hogy:"már pedig akár mi lesz, őt meg fogom szerezni, ő kell nekem" (és nem csak egy éjszakára gondolok)
Kitartó voltál, sikerült elérni a célod?
Amúgy ja, olyat is éreztem, amit írsz de lépni túl nyúl vagyok. A pasik is, szóval nem nagyon lett belőlük semmi. Kitartóan vártam.
#7 de ez pl "vonzás törvénye"? vagy tényleg olyan céltudatos vagy h általában eléred amit kitűzöl magad elé?
mert az is érdekes dolog. , van aki nagyon hisz benne és állítja hogy igazán működik.
Hm.. szerintem arról szól, hogy tisztában vagy az értékeiddel, hogy te mit tudsz nyújtani, aztán hozzáméred a másikhoz, hogy vajon neki elég lehet-e reálisan nézve. Általában kicsit meg is figyelem előtte a másikat. Nem ilyen őrült tyúk módon, de középsuliban pl mikor haverjaival beszélgetett megnéztem, hogy milyen természetű. Hangos vagy visszahúzódóbb, milyen témák mozgatják meg? Lehetek-e én érdekes neki? Ilyesmi, meg annak utána jártam, hogy szabad-e? Ezzel mondjuk pár felesleges kört elkerültem. :)
Aztán meg bíztam a szerencsémben és hogyha nem nyomulósan, de határozottan akarom, akkor úgy is lesz.
(Ez olyan 3 eset volt. Én lány vagyok, ha nem teljesen egyértelmű, de nem riasztott meg, hogy én kezdeményeztem. Utána már ők is aktívak voltam. :D)
#9 igaz, sok plusz kört meg lehet spórolni, ha nagyjából tájékozódom az illetőről.
bár én vagy önbizalom hiánnyal küzdök és ezért alulértekelem magam vagy igazam van esetleg, de sajnos azt tudom mondani hogy a mostani kiszemeltemnek biztos nem kellek. jól néz ki nagyon, kedvesnek nem mondanám, csendesebb típus, és néha még flegma is, de ez is bejön sajnos.:( ellenben vele, sztem én nem is vagyok olyan szép csaj és kevés lennék hozzá :( bár a volt barátnői is egész egyszerűek voltak, de nem hiszem h számítok neki bármit is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!