Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít amikor a csajok ilyen téren "tanácsokat" osztogatnak egymásnak?

Figyelt kérdés

Mindig jön valami csaj haverom, hogy a barátnője szerint kövér, és mostmár szerinte is nagyon vészes a dolog, és hogy tényleg ennyire dúrván sok felesleg van-e rajta. Hozáteszem, a legtöbb csaj haverom 170-175 centi környékén van, kb 45-50 kilóval ami elárul mindent. Aztán megkérdezem hogy milyen akar lenni, és felhoz példának egy csajt, akinek az ultrarecés kilátszódó bordáival már megvakarnám a hátamat.

Csak az én környezetemben van nagyon sok ilyen, vagy nálatok is? Ja és tisztelet a kivételnek.

2010. aug. 9. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát amíg a pasiknak jobban bejönnek a sovány (nem vékony, sovány) lányok, addig ez így lesz. Egyébként világméretű járványról van itt szó.
2010. aug. 9. 13:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyik haveromnak sem jönnek be a sovány csajok. Sőt, egyik ismerősömnek sem. Ezt szerintem csak a csajok beszélik be maguknak.
2010. aug. 9. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
csak azért mondják h azt mond h nem kövérek.
2010. aug. 9. 14:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már a saját hülyeségük miatt is a pasik legyenek a hibásak...Én személy szerint fel tudnám rúgni az anorexiás gyökereket,másfelől ez a saját önbizalom és értékelésük hibája/gyengesége...ha én azt mondanám a barátnőmnek,hogy fogyjon le 40 kgra mert dagadt úgy el küldene az anyámba,hogy csak na...
2010. aug. 9. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy a TV-ből, plakátokról még mindig az ordít, hogy ha nem vagy gebe nincs esélyed. Fiatal lánynak hiába mondod az ellenkezőjét, úgysem hiszi el ( + a kamaszoknál még mindig az a menő a srácok körében, aki gebe). Utána megjön az eszünk nekünk nőknek is és a pasiknak is :)

Meg ami nagyon jó az az, hogy bemész egy boltba és gebékre való ruhák vannak ( elsősorban a nadrágoknál igaz ez), persze, hogy elgondolkozik az ember lánya, hogy " Úristen, most tényleg ennyire dagadt vagyok?".

2010. aug. 9. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Manapság a két végletről beszélnek.A nagyon vékonyakról és a nagyon ducikról.

Egyik sem jó.Egyrészt szerintem egyik sem szép,másrészt egészség szempontjából sem jó.

Nekem van két nagyon jó barátnőm.Legyen az egyik A, a másik B.Ha hármunk nézzük súly alapján kb. így vagyunk sorba növekvő sorrendben:A,én és B.

A mindig mondja,hogy fogynia kellene (10 éve versenszerűen sportol) meg minden.Pedig szerintem nem,szóval mi B-vel mindig mondjuk neki,hogy milyen hülye,mert jól néz ki így,meg nem kellene fogynia.Ő pont az a formás lány,aki egyáltalán nem duci,sőt.

Persze B is mindig mondja,hogy kövér és fogynia kell.Rajta tényleg van felesleg,de max. 5-6kg és arányosan oszlik el rajta.Szóval A-val mindig mondjuk neki,hogy ne vicceljen már,így jó ahogy van.

Na persze én sem vagyok elégedett az alakommal.Mindig mondom,hogy kéne fogynom 3-4 kg-t,persze A és B az ellenkezőjét gondolja és mondja.

A múltkor egyik osztálytársam azt mondta,hogy fogynia kell.Azt hittem rosszul hallok és azt akarja mondani,hogy nekem kellene fogynom.Annak a lánynak a csontjai is kivannak,hozzáteszem nem koplal,sőt elég sokat eszik,csak nem hízik.

15/L

2010. aug. 9. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:
hát nekem igenis a sovány lányok jönnek be :) persze csak ha szép arcuk van :) de nyilván mert én is vékonyabb srác vagyok :)
2010. aug. 9. 14:07
 8/8 A kérdező kommentje:
nos, nem tudom mit értetek az alatt hogy "a kamaszoknál" még a srácok körében is a soványabbak a menők, de én 15 éves létemre nem így gondolom. Meg nagyon sok ilyen koró haverom sem a soványakra bukik. Meg még a 13 éves öcsém is megjegyezte már ugyan ezt amit leírtam.
2010. aug. 9. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!