Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál, ha most karácsonykor a szerelmed jóvoltából egy kölyökkutya várna a fa alatt?
Én nem örülnék neki, mert a emeleten lakunk, és munkanapokon reggel 7-től estig be lenne zárva.
Van két kutyusom, akik anyukamnál laknak egy szép nagy kertes házban, erdő mellett.
A parom nagy macskas, én nagy kutyás, majd belepusztulunk az állatok hiányába, de kínzás lenne nekik a mi életritmusunk.
1, 3macskàt tartok,
2, nem szeretem a kutyàkat,
3, az én lakàsomba költöznénk.
Ebből 3/3kizàró ok.
Nálunk ez megtörtént. Egyáltalán nem örültem, most van egy nyűg a nyakamon akit gondozhatok, és egy rahedli pénzt költhetek rá az amúgy is szűkös költségvetésből.
Szenteste jó nagy veszekedés volt, a kutya még meg van a pasi már nincs.
Mivel a párom, valószínűleg tudja, mi a véleményem a dologról. Ha ezt megteszi, akkor esélyes, hogy beszéltünk már róla, és azt mondtam, hogy szeretnék kutyát. Olyan idiótával nem vagyok együtt, aki annak ellenére hoz ide állatot, hogy én határozottan nem akarom.
Btw, meglepődnék, mert épp idén lett egy kutyánk, akit inkább én akartam, ő csak ilyen "miért ne" alapon belement, szóval csodálkoznék, ha magától hozna még egyet. De amúgy én örömmel fogadnám, a macska viszont lehet nehezen barátkozna meg a ténnyel, hogy még egy kutya lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!