Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnál, ha most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál, ha most karácsonykor a szerelmed jóvoltából egy kölyökkutya várna a fa alatt?

Figyelt kérdés
A szerelmed tisztában van vele, melyik a kedvenc kutyafajtád, és egy olyannal lep meg.
2020. okt. 21. 00:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem örülnék neki, mert a emeleten lakunk, és munkanapokon reggel 7-től estig be lenne zárva.

Van két kutyusom, akik anyukamnál laknak egy szép nagy kertes házban, erdő mellett.

A parom nagy macskas, én nagy kutyás, majd belepusztulunk az állatok hiányába, de kínzás lenne nekik a mi életritmusunk.

2020. okt. 21. 07:05
 12/22 Noren1989 ***** válasza:
81%

1, 3macskàt tartok,

2, nem szeretem a kutyàkat,

3, az én lakàsomba költöznénk.

Ebből 3/3kizàró ok.

2020. okt. 21. 07:07
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ajándékba nem szabad állatot adni, sem rokonok közt, sem párok közt nem megengedett dolog ez, az én értékrendemben legalábbis. Ez olyan számomra, mintha te meg egy pozi terhességi teszttel várnád a fa alatt. Csak úgy meglepiből :D. Az állattartás felelősség, amit együtt át kell gondolni, mérlegelni, részletekig megbeszélni, hasonlóan, mint a gyerekvállalást. Végülis bővültök, felelősséget vállaltok egy életért, a kedvenc kutyafajta ismerete nem elég indok arra, hogy meglepjük vele egymást.
2020. okt. 21. 08:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen esetet tudok elképzelni, amikor ez jó ötlet lehet. Ha beszéltetek róla, hogy szeretne kutyát, tervezi megvenni, de nem volt elég pénze arra a fajtára, amit szeretne. Ebben az esetben is jobb lenne együtt kiválasztani.
2020. okt. 21. 09:02
 15/22 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk ez megtörtént. Egyáltalán nem örültem, most van egy nyűg a nyakamon akit gondozhatok, és egy rahedli pénzt költhetek rá az amúgy is szűkös költségvetésből.

Szenteste jó nagy veszekedés volt, a kutya még meg van a pasi már nincs.

2020. okt. 21. 09:07
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
Ennyire hülye párom soha nem lenne.
2020. okt. 21. 09:20
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a párom, valószínűleg tudja, mi a véleményem a dologról. Ha ezt megteszi, akkor esélyes, hogy beszéltünk már róla, és azt mondtam, hogy szeretnék kutyát. Olyan idiótával nem vagyok együtt, aki annak ellenére hoz ide állatot, hogy én határozottan nem akarom.

Btw, meglepődnék, mert épp idén lett egy kutyánk, akit inkább én akartam, ő csak ilyen "miért ne" alapon belement, szóval csodálkoznék, ha magától hozna még egyet. De amúgy én örömmel fogadnám, a macska viszont lehet nehezen barátkozna meg a ténnyel, hogy még egy kutya lett :D

2020. okt. 21. 09:24
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, hogy nem örülnék még egy kutyusnak, de akkor is felelőtlenségnek tartom az élő állat ajándékozását. Előre meg kell beszélni, megcsinálni a helyét, felkészülni a szoktatásra. Érdemes pár napot otthon lenni az új állattal, főleg akkor, ha egy másik állat is várja már otthon. Össze kell őket szoktatni.
2020. okt. 21. 09:33
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Együtt élünk, 2 macska van a lakásban, és nem szeretem a kutyákat, szóval mondhatni, ELÉGGÉ meglepődnék... :D
2020. okt. 21. 09:58
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Alberletben élünk, ahova nem hozhatunk haziallatot, igy ez nem releváns. Ha kertes hazban elnenk, akkor orulnek neki, de mint elottem is irtak, valóban csak akkor ajandekozz élő állatot, ha beszeltetek mar rola konkretan, hogy szeretne.
2020. okt. 21. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!