Azok akik nem kertes házban laknak, (ha esetleg van olyan aki BP-n lakik) hogy neveltétek szobatisztasagra a kiskutyátokat, az oltásai előtt?
Levittem.
Nem levinni tilos a kutyát,természetesen le kell hordani 2 óránként.Csak nem sétálni kell vinni.Nem szaglászni,nem más kutyákhoz kell engedni.
Csak eü levegőzés.Pelust sosem használtam.4-5 hónapos korára lett teljesen szobatiszta,egy kezem elég,hogy megszámoljam ratja hány baleset' lett odabent,az is az én hibám volt,mert nem figyeltem a jelzéseire.
Én is levittem. Azon a napon hoztam el amikor az első oltását kapta (kóbor kutya volt az anyja, szóval kb 10 hetes volt mikor elhoztam).
A panelház mellé vittem le. Egyik sétánál a ház elé, másik sétánal a ház mögé. A második oltás után már vittem rendes sétákra.
Vettem vagy ket tucat pokrocot :) es letakartam mindent. Amikor mar eppen eleg pisi volt benne, akkor kicsereltem es kimostam a pisiset. Igy cserelgettem a pokrocokat ... a lakas mas reszein pelenkak voltak leragasztva.
Aztán amikor lemehettunk az utcára, en is 2 orankent vittem setalni … szinte azonnal szobatiszta lett.
En ezert vettem 7 honaposan. 1 het alatt mindenfele erolkodes nelkul szobatiszta lett. :)
Fel eves kor latt fejletlen a holyag izma . Ne varj szobatisztasagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!