Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy felnőtt idősebb kutyát...

Egy felnőtt idősebb kutyát szobatisztaságra lehet nevelni?

Figyelt kérdés
Például ha valaki kertes házból lakásba költözik, a kutya jött ment a szabadba, ahogy akart eddig.

2020. aug. 13. 16:04
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Igen, gyorsabban, mint egy kis kölyköt.
2020. aug. 13. 16:31
 2/8 A kérdező kommentje:
wow, tényleg? Mondjuk egy 6-7 éveset is?
2020. aug. 13. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Nekem a 11 éves kutyusom 1 hét alatt tanulta meg, pedig van úgy hogy 10 órát egyedul van.
2020. aug. 13. 16:42
 4/8 A kérdező kommentje:
az komoly, nem hittem volna.
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

A kertes házas kutyák többségében az a jó, hogy alapból szobatiszták már. Mármint megszokják, hogy kint a kertben végzik a dolgukat, és ha beviszed őket, akkor is majd fognak szólni, ha kell nekik.

Tapasztalatból mondom. Két kutyám van, egyik se fiatal, eddig csak kerti kutyák voltak. Mostanában viszont beszoktam őket engedni a házba, és ha kell pisilnük, szólnak. Odaállnak az ajtóhoz. Ha nem engedem ki őket rögtön, akkor se pisilnek be, az már nagyon szélsőséges eset.

Mondjuk az én esetem annyival másabb, hogy mi nem költöztünk lakásba, hanem kertes házba maradtunk, de nincs kutyaajtó, se semmi, szóval jelezniük kell ha akarnak menni.

Szóval szerintem a kertes kutyák többségében ez alap. Mármint, hogy nem pisilnek be random valahova.

6/8 anonim ***** válasza:
86%
Menhelyekről is van aki idősebbet fogad örökbe. Sok menhelynek nincs kapacitása sétáltatni, a kennelben végzik a dolgukat a sokszor évekig bent lévő kutyák. Ha valaki örökbefogadja őket, ők is ugyanúgy alkalmazkodnak, nem kell utánuk egész életükben takarítani.
2020. aug. 13. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
A kutya alapból elég tiszta. Úgy értem, hogy igénye van rá, hogy máshol végezze a dolgát, mint ahol napközben van.
2020. aug. 13. 17:20
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

Nekem is felig felnotten tanulta meg a szobatisztasagot. Semmi orditas,semmi leszidas. Nyugalommal egy het alatt szobatiszta lett.

A tenyeszto videki birtokan volt addig,amig nem vettem meg.

2020. aug. 13. 17:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!