Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez? (LENT, PLS! )
Nagyon szerelmes vagyok 1 éve 1 pasiba.Egyre jobban szeretem,de ez az egész reménytelen mert lehet h megházasodik.Mindenki az mondja h felejtsem el mert úgy sincs esélyem nála,de énn nem akaro felejteni csak vele lenni és őt szeretni...:s
Máskor is volt már ilyen velem és azon nagyon könnyen túl tudtam lépni,de ezen nem,és nem is érzem azt h egyhamar el fogom felejteni...Ez jelenthet vmit?(bocsi az értelmetlen szövegért de nem tudtam máshogy megfogalmazni)
lécci csak normális választ írjatok...köszi^.^
hát hallod teljesen belehabarodtál ebbe a fiúba. nagyon sajnálom, hogy viszonzatlan...
sajnos el kell felejtened ilyen téren. barátok lehettek egy életen át, de nem biztos, hogy valaha többek lesztek mint barátok...
sajnálom...
szerintem ezt te sem úgy írtad hogy megoldást keresel a problémádra, egyszerűen csak jól esett kiírnod magadból, de belül tudod hogy hiába kapsz akár okoskodó akár tényleg segíteni akaró válaszokat, bizony nem lesz jobb
ezt a képet ajánlom figyelmedbe:
köszi a NORMÁLIS válaszokat:)
hát,igen,mondhatni h eléggé belehabarodtam:s
az a baj h nem nagyon van arra esély h meghodítsam:(
de az esküvő nem biztos csak 1 "távoli" terv.
köszi a válaszokat.garutálok annak a válaszolónak aki azt az 1 gyönyörű mondatot írta :/
hát...lehet h igazatok van h elkéne felejtem,de abba is igazatok van h a remény hal meg utoljára...azért köszi a válaszokat is és azt is h nem ilyen sze*ét válaszokat írtok!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!