Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnád le az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnád le az ilyen szituációt, mikor először együtt vagy a pasiddal az ágyban?

Figyelt kérdés

1 hónapja voltunk együtt, ő 20, én 19. Eddig csak csókolóztunk, az nagyon jó volt, igazán jól csókol. Aztán az első együttlétünk katasztrófa volt. Eljutottunk odáig, hogy levetkőztettük egymást meztelenre, aztán itt megállt a dolog. Ő nem akart velem semmi csinálni, se simogatni, se csókolni a testem, semmit. Olyan volt, mintha azt várta volna, hogy én izgassam őt először. Nekem ez nem ment, nekem szükségem van arra, hogy a pasi legyen kicsit irányitó az ágyban, érezzem, hogy tudja mit akar, hogy szereti és tudja kényeztetni a testem, természetesen én is az övét később. De nekem ez nagyon fura, mikor egy pasi igy viselkedik.

Végül nem történt semmi, felöltöztünk és elváltunk.

Utána próbáltam megbeszélni vele ezt a dolgot, de nem vette fel a telefont. Mit gondoltok ez mi volt? Nem tetszettem neki meztelenül? Ezért nem csinált velem semmit? Vagy azt szereti ha először a nő izgatja őt és ő csak utána? Nem értem az egészet.

2020. szept. 22. 21:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
26%

Vagy bűn ronda vagy de az látszik ruhában is, vagy a srác nem egy vagány gyerek, mert egy rendes férfi letépi a ruhadat agyig se juttok el odanyom a falhoz vagy felrak az asztalra és úgy megkefel hogy utána menni se tudsz.

A többi meg marhaskodas.

2020. szept. 23. 06:26
 22/31 anonim ***** válasza:
81%

Az biztos már,hogy egyiktek sem volt oldott állapotban.Ilyenkor nincsenek ezek a gondolatok,hogy kinek a dolga ezt,vagy azt csinálni.Spontán alakulnak a dolgok.Megtörténnek.

Valami miatt kizökkentetek.

Nem feltétlen a másik okolása,ki volt a hibás ,itt a kérdés.

Ha komolyan gondoljátok,nem hagyjátok annyiban.Már magatok miatt sem.

50F

2020. szept. 23. 07:41
 23/31 anonim ***** válasza:
74%

Három dolog villant be hirtelen, de annyira részletesen nem látom át se a kapcsolatotokat, se a szitut, hogy megmondjam a tutit, úgyhogy csak lehetőségek:

1. A srác leblokkolt. Nem állt fel neki, amitől megijedt, mert máskor egy meztelen nő látványától (gondolatától...) is feláll. Úgy érezte, ez már teljes kudarc, és ettől még jobban leblokkolt. Azóta meg szégyelli.

Nem tehetsz róla.

2. Rejtett homoszexuális vagy aszexuális. Még saját maga sincs tisztában saját magától. Te erről sem tehetsz.

3. Prostiknál tanulta a szexet. A prosti gyorsan túl akar lenni a dolgon. Hipp-hopp bekapja, felállítja a fütyköst, kielégíti a kuncsaftot, aztán szevasz tavasz. Nem igényli a kölcsönösséget. Elviseli, ha a kuncsaftnak kell a ráhangolódáshoz, még el is játssza, hogy jó neki, ha visszajáró kuncsaftot akar, de inkább csak minél gyorsabban túl akar lenni a dolgon. Te nyilván tehetsz erről sem.

Közben eszembe jutott egy negyedik lehetőség is (és biztosan rengeteg további meg nem): Meztelenül meglátott vagy megérzett valamit rajtad, ami taszította. Nem tudom, mi lehet, pl. egy illat, egy anyajegy, ami egy másik nőre emlékezteti, esetleg kicsinek vagy nem elég peckesnek találta a cicid, de bármi lehet, testi vagy lelki dolog is.

Ezek csak tippek, könnyen lehet, hogy egyik sem igaz. De talán adnak neked ötletet.

2020. szept. 23. 08:33
 24/31 anonim ***** válasza:
63%

Több lehetőség is van.

1. A srác szűz és fogalma sem volt, hogy mit kell csinálni. Abban bízott, hogy majd te elkezded.

2. Leblokkolt, zavarban volt, izgult, emiatt fel sem állt neki.

3. Nem jöttél be neki, bár ezt nem hiszem, hiszen akkor idáig sem jutottatok volna el.

Egyébként ilyenkor te is elkezdhetsz valamit, negyed ennyire nem lett volna kínos, ha nem mindketten a másikra vártok.

Nyilván nem azt mondom, hogy térdelj le elé és vedd a szádba, de azért a kezeddel elkezdhettél volna valamit és akkor talán oldódott volna.

2020. szept. 23. 09:27
 25/31 anonim ***** válasza:
30%

Az elmondásodból te is annyit vártál, hogy majd csak leszel és ő kényeztet, de mikor leírod hogy szerinted ő is ezt várta, akkor az rossz. Miért várod el tőle, hogy ő feküdjön egyből a lábad közé, ha te sem térdelsz egyből? Ne érts félre, egyik sem túl jó nyitás, de pl befeküdhettetek volna az ágyba, csókolózhattatok volna és a kezetek úgyis eltéved majd valamerre.

22L

2020. szept. 23. 10:36
 26/31 A kérdező kommentje:
Akkor lehet én nem jöttem be neki meztelenül?
2020. szept. 23. 17:59
 27/31 pörölycápa ***** válasza:
100%
Sok minden lehet, de mi ezt ugysem tudjuk mert nem ismerjuk a parod. Vele kell megbeszelned ha szeretnel folytatast. Nem hiszem hogy a kulsoddel lett volna baj ha eddig eljutottatok. Valoszinu csak mind ketten zavarban voltatok es a masiktol vartatok valami kezdemenyezest, de mivel nem jott, kinos lett a helyzet. Te is kezdemenyezhetsz, nem egybol azzal, hogy bekapod, de egybkis osszebujas, simogatas sokat segithet hogy elinduljanak a dolgok. Ha meg meg nincs tapasztalata, akkor erdemes segiteni neki hogy mit hogyan szeretnel. Sosem ertettem mi ez az elvaras, hogy a szex egybol jol mukodik 2 ember kozott. Ossze Kell szokni, ki kell ismerni a masokat, es egyre jobb es felszabadultabb lesz idovel.
2020. szept. 24. 01:50
 28/31 exronin ***** válasza:
Igazán érdekelne, hogy mi lett. Megosztod?
2021. nov. 19. 07:07
 29/31 A kérdező kommentje:
Azòta nem beszèltünk. :-(
2021. nov. 19. 16:50
 30/31 exronin ***** válasza:
73%
Köszönöm, sajnálom. Jobbat kapsz, ne félj.
2021. nov. 19. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!