Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnád le az ilyen szituációt, mikor először együtt vagy a pasiddal az ágyban?
1 hónapja voltunk együtt, ő 20, én 19. Eddig csak csókolóztunk, az nagyon jó volt, igazán jól csókol. Aztán az első együttlétünk katasztrófa volt. Eljutottunk odáig, hogy levetkőztettük egymást meztelenre, aztán itt megállt a dolog. Ő nem akart velem semmi csinálni, se simogatni, se csókolni a testem, semmit. Olyan volt, mintha azt várta volna, hogy én izgassam őt először. Nekem ez nem ment, nekem szükségem van arra, hogy a pasi legyen kicsit irányitó az ágyban, érezzem, hogy tudja mit akar, hogy szereti és tudja kényeztetni a testem, természetesen én is az övét később. De nekem ez nagyon fura, mikor egy pasi igy viselkedik.
Végül nem történt semmi, felöltöztünk és elváltunk.
Utána próbáltam megbeszélni vele ezt a dolgot, de nem vette fel a telefont. Mit gondoltok ez mi volt? Nem tetszettem neki meztelenül? Ezért nem csinált velem semmit? Vagy azt szereti ha először a nő izgatja őt és ő csak utána? Nem értem az egészet.
6/6
Köszi a választ. Gondolod? Szerinted én rontottam el? Akkor nekem kellett volna aktivabbnak lennem?
5.
Lehetséges az is, hogy talán nem tudta azt, hogy te ebben benne lennél? Mert persze ráutaló magatartás, de ez azért nem igazán a kőkemény biztonság érzése.
De egyébként minden jól ment eddig, jól éreztük magunkat együtt. Nem akarnék lemondani a kapcsolatról, csak mert az első együttlét ilyen bénán sikerült.
Egyébként nem hinném, hogy szűz lenne, olyan vagány srác, nem egy szégyenlős pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!