Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnád le az ilyen szituációt, mikor először együtt vagy a pasiddal az ágyban?
1 hónapja voltunk együtt, ő 20, én 19. Eddig csak csókolóztunk, az nagyon jó volt, igazán jól csókol. Aztán az első együttlétünk katasztrófa volt. Eljutottunk odáig, hogy levetkőztettük egymást meztelenre, aztán itt megállt a dolog. Ő nem akart velem semmi csinálni, se simogatni, se csókolni a testem, semmit. Olyan volt, mintha azt várta volna, hogy én izgassam őt először. Nekem ez nem ment, nekem szükségem van arra, hogy a pasi legyen kicsit irányitó az ágyban, érezzem, hogy tudja mit akar, hogy szereti és tudja kényeztetni a testem, természetesen én is az övét később. De nekem ez nagyon fura, mikor egy pasi igy viselkedik.
Végül nem történt semmi, felöltöztünk és elváltunk.
Utána próbáltam megbeszélni vele ezt a dolgot, de nem vette fel a telefont. Mit gondoltok ez mi volt? Nem tetszettem neki meztelenül? Ezért nem csinált velem semmit? Vagy azt szereti ha először a nő izgatja őt és ő csak utána? Nem értem az egészet.
Kifele vagány, nagydumás, belül viszont... gátlásokkal, komplexusokkal és önbizalom hiánnyal, szorongásokkal terhelt a magszemélyisége ami teljesen leblokkolta az adott szituációban. Ez viszont még változhat, ezen át lehet lendülni - főleg ha szereted és segítesz neki.
Nem rontottál el semmit, max. annyit hogy lehettél volna te is aktívabb (főleg ha te vagy a tapasztaltabb). Ezt most kudarcnak éli meg, odavertél az önbizalmának rendesen :(
Amit NE tegyél: ne kérd számon, ne példálózz sem az előző pasiddal, se mások hogy csinálják, ne türelmetlenkedj, ne provokáld hogy legyen férfi stb.
Amit tegyél: legyél megértő, odaadó, mond el neki hogy szereted, semmi gond, egy dolog nem a világvége, egyébként is hosszú távra tervezed és tudod hogy csodálatos lesz vele hosszú távon stb. azaz biztasd, s jelezd neki ettől te még ugyanúgy szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!