Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem ebben a helyzetben?
Másfél éve van szeretői viszony a főnökömmel. Én meg sajnos beleszerettem. Ő soha nem hitegetett, hogy elválik...
Beszéljek neki az érzéseimről vagy egyszerűen csak szakitsuk meg a kapcsolatot...
Ti mit tettetek ilyen helyzetben?
Nem beszélj, és ne szakíts!
Szeretők vagytok, ennyi. Élvezd!
Szeretők vagytok. Megbeszéltétek és te ezt elfogadtad. Ha ez a egyesség nem megfelelő számodra, akkor beszélsz a másik féllel, ha nincs együttes szándék a változtatásra akkor neked kell döntést hoznod és pont. Ha nem tudod elfogadni a jelenlegi helyzetet akkor szakítanék a helyedben, akkor is ha jó volt. Amíg a főnököddel vagy addig nem keresel mást, telik az idő, ha terveid vannak akkor én biztosan tovább lépnék.
Mivel főnök-beosztott viszonyban vagytok lehet más következménye is a szakításnak, reméljük a főnököd értelmes férfi és elfogadja a döntésed anélkül, hogy megsértődne. Azzal is kell számolnod hogy munkahelyet kell váltanod, mert nem tudja vagy nem akarja kordában tartani az érzelmeit irántad.
Ha neki sem vagy közömbös, és úgy érzed örülne, ha beszélnél az érzéseidről, akkor tedd meg. 😊
Persze ilyen viszony főnökkel elég kockázatos. Ahogy írták, ha megszakítod, akkor ki is rúghat.
Ha tudod, hogy érzelmileg nem nyitott, te mért lettél nyitott?
Önkontrolt gyakorolnék, folytatnám a viszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!