Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem, hogy ne kerüljek kínos helyzetbe, elmenjek vele vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Nehéz helyzetben vagyok és van egy fiú aki sokat törődik velem, mindenben segíteni akar, én nem nagyon fogadom el. Aztán ő egyre jobban nyomult, magyarázta, h ne nyomjak el magamban semmit, tudja hogy én nem lehuzni akarom. Örül neki,h úgy kedvelem őt ahogy van. De közben meg épp egy másik lánnyal láttam hogy jól eldumalnak, így nem akartam őt közel engedni magamhoz,rideg lettem. Erre most kérdezte, hogy mi a baj, meg hogy ne haragudjak, kérdezte, hogy megbántott valamivel. Meg mondta, hogy menjünk el valahova és beszéljük meg. Egyelőre nem mondtam igent.
2019. szept. 9. 07:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tehát rajtad kívül nem beszélgethet mással?
2019. szept. 9. 07:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Azzal beszél akivel akar,de ezzel a lánnyal túl jól elvoltak.
2019. szept. 9. 07:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez mit jelent? Ölelgették egymást?
2019. szept. 9. 08:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem, csak a lány nagyon nyomult a pasira, akinek ez nem volt ellenére.
2019. szept. 9. 08:12
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Elmész a randira, és megszerzed magadnak a pasit, anélkül, hogy a másik csajszit szóbaejtenéd 🙂

Rossz hangulatodat meg ráfogod az esőre/munkahelyre/otthoni dolgokra 😃

2019. szept. 9. 08:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Tehát béna is vagy, de húzod is az agyát, de másé se legyen...

Dedó... A másik lány a barbie babáddal sem játszhat???

2019. szept. 9. 08:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez mikor történt? Most vár a válaszodra?
2019. szept. 9. 09:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Óvoda.
2019. szept. 9. 10:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szóval hiaba próbálkozik konstansan, te lerázod aztán felháborodsz, hogy mással is beszélget aki még értékeli is az erőfeszítéseit.

Ez 14 éves szint. Vagy rázd le véglegesen és akkor semmi közöd nem lesz hozzá kivel beszélget, vagy pedig fogadd a közeledését és akkor nem masnal keresni teljesen jogosan a viszonzásf.

2019. szept. 9. 11:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem akarsz tőle semmit,segitséget nem fogadsz el,akkor miért zavar,hogy más lánnyal beszélget?Semmi közöd hozzá.
2019. szept. 9. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!