Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a 20-25 éves lányoknál teljesen alapvető, hogy ha szinglik, akkor beregisztrálnak a Tinderre és ott keresik a Nagy Őt?
Van barűtnőm, aki ott találta meg élete szerelmét, és együtt vannak 5+ éve most. Ugyanakkor pl. a pasi nem tudja, mit szenvedett össze a csaj Tinderen abban az egy évben, mikor aktívan ismerkedett ott.
27/N, de kora húszas éveinkben sokat használtuk Tindert. Nekem mondjuk soha nem jött be, néha használtam egy hetet, aztán mindig töröltem.
Háromféle tipikus szingli csaj van:
1, Tényleg felmegy a tinderre és használja egy kicsit egónövelésre vagy össze is jön valakivel.
2, Előadja, hogy ő egy egyedülálló, kemény és független nő, aki közben éjszakánként a párnájába sír magányosan.
3, Tényleg jól el van egyedül és élőben is vannak rá jelentkezők.
Amúgy itt ne várj semmi pozitívat a tinderről. Itt a többségnek nem jött be. De, mit is vársz tőlük? A srácok egy része incel és eleve nagyon sikertelen, a csajok egy része meg egész nap itt szidja a férfiakat. A tindert nem ezeknek a kategóriáknak találták ki, ettől függetlenül a normális embereknél általában jól működik.
Én nagyon szeretnék élőben ismerkedni, de úgy érzem, hogy élőben döcögősen megy és csak a sült galambot várom a képembe. Mivel a férfiak a korosztályomban is sokan úgy vannak vele, hogy minek kockáztassanak egy szemtől-szembe elutasítást, mikor az okostelefonjukba ott van 1000+ nővel való beszélgetés lehetősége, kissé úgy érzem, aki megfogadja, hogy csak élőben ismerkedik, az komoly hátrányba kerül, mert nem tud az új módihoz alkalmazkodni.
24/N
20 vagyok szingli. Sose használtam a tindert kb 1 hónappal ezelőttig. Miért?
Mert az egyetemre koratavasz óta nem lehetett menni így azóza sem tudtam ott ismerkedni, máshol pedig azt tapasztaltam hogy nem lépnek a pasik még akkor se nagyon ha egyértelmű a kölcsönös szimpatia.
Szóval kívancsi voltam milyen a tinder, sose vártam tőle nagy dolgokat. Meglássuk alapon 1 hónapja regisztráltam fel.
"máshol pedig azt tapasztaltam hogy nem lépnek a pasik még akkor se nagyon ha egyértelmű a kölcsönös szimpatia"
1, Nem olyan egyértelmű.
2, Mindenhol (itt is) a nők többsége azt szajkózza, hogy őket nehogymá' leszólítsák bárhol.
3, Köszönd meg a többi nőnek, hogy taplók élőben elutasításnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!