Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a 20-25 éves lányoknál teljesen alapvető, hogy ha szinglik, akkor beregisztrálnak a Tinderre és ott keresik a Nagy Őt?
Nálam a netes ismerkedés sose volt opció, de a Tindernek már a gondolata is fintorgásra késztet.
Az élőben való ismerkedést minden szempontból előnyösebbnek tartom, főleg, ha hozzáteszem, hogy tíz ismerősömből kilencnek rossz tapasztalata van a Tinderről. Olyanokat meséltek, hogy huh...
Persze, nyilván vannak jó esetek is, de túl kicsi százalékban, hogy meggondoljam magam.
22/L
Szerintem ők azt csak insta követők gyűjtésére hasznàljàk.
Az esetek 90%-àban a csinosabbak ismeretségi köréből kerül ki az aktuàlis partner. Plusz a kicsit is tökösebb faszik mindenhol megtalàljàk őket.
Kettő barátnőm van (ha a tíz legjobbra gondolok, akikkel rendszeresen beszélek erről), aki használja, de eddig egyiküknek se hozott sikert.
22/L
Én letoltottem szakítás után, de kb csak nezekodok rajta.
1-2 fiuval beszéltem, majd lerejtettem magam, mert nincs ehhez kedvem.
Ugy heti 1x szetnezek hatha, de altalaban az a vége, hogy az exem után sírok a felhozatal láttán 😅
Amúgy sem hiszek ebben a netes ismerkedesben, majd jon az igazi, ha kell.
25 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!