Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha kiderülne a barátnőtökről, hogy előttetek félévig nővel volt kapcsolata?
Figyelt kérdés
2020. szept. 16. 13:38
21/42 anonim válasza:
Mi faaaaaj neked ennyire?
Buta es alszent vagy, gondolom te is minden korabbi kapcsolatodrol beszamoltal neki, ugye? Ja, hogy neked nem volt mirol beszamolni?
Ne az erdekeljen hogy elotte kivel volt, hanem hogy most veled van. Nem azert fog elhagyni egyszer, mert biszexualis, hanem mert megunja a szanalmas nyavogasodat.
22/42 anonim válasza:
De ezen mi olyan felháborító, megbotránkoztató?
23/42 anonim válasza:
Én nem hagynám el,a múlt az a múlt. Ha jó a kapcsolat és boldogok vagytok ,akkor mit számít ?
Persze ha azt hazudta férfival volt,én is csalódott lennék,de főleg a hazudozás miatt ..
24/42 A kérdező kommentje:
Hogy hazudot a szemembe!
2020. szept. 16. 14:42
25/42 anonim válasza:
megkérdezted, hogy volt e nővel kapcsolata, és mondta hogy nem?
mert ez lenne a szemedbe hazudas
26/42 anonim válasza:
Attól még mert nem mondta el, az még nem hazugság.
27/42 anonim válasza:
Úristen nem tudom mit kell itt ennyit picsogni férfi létedre. :D Ha neked ez ennyire undorító akkor hagyd ott. Én is biszex nő vagyok és őszintén tudom, hogy a másságról megoszlanak a vélemények. Van akit nem zavar, van aki undorítónak tartja. De ha biszex vagyok az akkor is én vagyok és ha a párom nem fogad el úgy ahogy vagyok biszexként és a múltammal együtt, akkor nem erőltetném a kapcsolatolunkat.
28/42 anonim válasza:
Ő nem válaszolt egy fel sem tett kérdésre, te meg turkálsz a telefonjában... Nem is tudom, melyiktek a nagyobb bunkó!
29/42 A kérdező kommentje:
Meg kérdeztem és azt monta nem, most pedig külön mentünk és vagdosa magát
2020. szept. 16. 14:53
30/42 anonim válasza:
Olyan aranyos, ahogy a férfiak folyton az 1 férfi, 2 nő felállással jönnek.
Nem elég nektek egy nőnek csalódást okozni az ágyban, rögtön kettőnek akartok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!