Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most, hogy feltárultak a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most, hogy feltárultak a nők titkai, a csajok mihez fognak kezdeni?

Figyelt kérdés

Légyszíves ne mondjátok, hogy hülyeség, hanem cáfoljátok meg, ha tudjátok.

[link]

2020. aug. 30. 23:09
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Végignéztem. Az összes "titok" közül csak egy van, ami szinte mindenkire jellemző, de nem csak a lányokra, hanem a fiúkra is, az, hogy lecsekkolják az illetőt a Facebookon illetve egyéb közösségi oldalon. De szerintem ez természetes, hogy ha tetszik valaki, akkor kíváncsi vagy rá, és ezért igyekszel róla megtudni mindent.

Az összes többi hülyeség volt, ami csak erre a csajra, meg a baráti körére igaz, szerintem. Legalábbis nekem még sose volt olyan barátnőm, aki ne mert volna enni a párja előtt, vagy nem mert volna smink nélkül mutatkozni előtte, stb.

De főleg ez a listaírogatós dolog volt, ami kiakasztott! Mégis milyen ember ír listát értékelésekkel együtt azokról, akikkel együtt volt?! Hányszáz partnere van az ilyennek, hogy listát kell róla írni? Én egy kezemen össze tudom számolni, hány emberhez volt közöm az elmúlt 34 évben, nincsen szükségem ehhez listára. Szerintem ez durva...

2020. aug. 31. 18:56
 32/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de légyszíves ne írjatok több kommentet, mert ha esetlet Timi megtalálja ezt a topikot nem fog neki örülni.

Megcsinálta a videót, ti meg szétcáfoljátok az egészet...

Szóval OFF

2020. aug. 31. 20:56
 33/35 A kérdező kommentje:
*esetleg
2020. aug. 31. 20:56
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel minek örül?

Szerelmes vagy belé vagy mi?😂

A negatív kritikát el kell tudni fogadni!

N28

2020. aug. 31. 21:25
 35/35 A kérdező kommentje:

Dehogy vagyok szerelmes xD

Csak feltételezem nem gondolta volna, hogy pont a nő társai szedik szét a videóját...

2020. szept. 1. 10:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!