Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, hogy feltárultak a nők titkai, a csajok mihez fognak kezdeni?

Gondolom megkérdezte a barátnőit, akik meg olyasmik, mint ő, ettől ez még továbbra sem jelenti azt, hogy a nők ilyenek. De még azt se lehetne mondani, hogy a többségre igaz.
Ha én megkérdezném az ismerőseimet, mindegyik megerősítené, hogy nem csinál ilyeneket. Ez meg nem azt jelenti, hogy akkor senkire sem lesz igaz, csak azt, hogy nem barátkozom Farkas Timi jellegű lányokkal, ezért teljesen más véleményeket kapnék.

Huh...
Úgy néz ki, én is kiestem a nők kategóriából, mert nem vagyok ilyen, egyáltalán.
Most nem reagálok egyesével, csak a sminkesre. Én amikor eljön a pillanat, hogy egy pasinál alszom, akkor általában úgy fekszünk le aludni, hogy lezuhanyzunk, fogat mosunk stb. Tehát, ha van rajtam smink, azt is lemosom (bár leginkább csak egy kis szempillaspiráll), tehát már este is lát smink nélkül, reggel miért sminkelnék, kelnék fel csak ezért.

Én mindig habbal és borotvával borotválkozom és ha nem volt párom, akkor is minimum hetente.
Anyit eszek amennyi jól esik.
Sminket este lemosóm (amúgy is csak kis alapozó, szempillaspirál van rajtam).
Nem tesztelgetek senkit sem.
Ramdi után se írtam soha senkinek, hogy milyen volt...nem hogy közbe. Be jött, nem jött és ennyi!
N28

26os vagyok. Még annyi, hogy énsem vezeték ilyenekről naplót, nem voltam anyi férfival, hogy ne jegyezzem meg. A randik leírására meg nem pazarlók időt, minek?
Naplót se írtam soha semmiről.

Ahogy megláttam, hogy Farkas Timi, zártam is be a videót.
Semennyit nem kéne adni a véleményére, művilágban élő műnő, középiskolába se járt rendesen, nem is ismeri normálisan a kortársait. Reklámból él. Semmi köze a valósághoz, különösen nem az önazonossághoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!