Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most, hogy feltárultak a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most, hogy feltárultak a nők titkai, a csajok mihez fognak kezdeni?

Figyelt kérdés

Légyszíves ne mondjátok, hogy hülyeség, hanem cáfoljátok meg, ha tudjátok.

[link]

2020. aug. 30. 23:09
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Farkas Timi azt mondta, hogy megkérdezett más nőket is ezekről a dolgokról, és ők helyeseltek neki.
2020. aug. 31. 00:45
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom megkérdezte a barátnőit, akik meg olyasmik, mint ő, ettől ez még továbbra sem jelenti azt, hogy a nők ilyenek. De még azt se lehetne mondani, hogy a többségre igaz.

Ha én megkérdezném az ismerőseimet, mindegyik megerősítené, hogy nem csinál ilyeneket. Ez meg nem azt jelenti, hogy akkor senkire sem lesz igaz, csak azt, hogy nem barátkozom Farkas Timi jellegű lányokkal, ezért teljesen más véleményeket kapnék.

2020. aug. 31. 00:49
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Kb. az összes "nagy" titok , amiről beszélt az arról szól hogy miként mutass magadról más képet , mint amilyen vagy! Van szó arról is hogy legyél bizalmatlan azzal szemben , akivel még nem is találkoztál, de kapcsolat reményében el kezdtek randizni , hogy majd vele lehet komoly lesz , aminek az alapja a bizalom???!!! Majd még tesztelem a hasonló kaliberű barátnőmmel, mert olyan cselesek és titkosak vagytok, kb. mint a számzáras bicólakat! Közben meg ne lássa a srác valójában milyen vagyok smink nélkül, éhesen , gyanakodva de mégis sóvárogva utánna , a hülyének is egyértelmű " cseles" célzásokkal , meghívatom magam enni! Mert úgy hiányzott már és ha a teljes átvilágítás sikeres , akkor gyorsan rá kell vezetnedvezetned hogy ő el akar venni téged, mielőtt lehullna néhány apró díszlet abból amit mutatsz magadról , de már kezded unni te magad is, majd az álomlagzi után szépen lassan előjön az eredeti éned, aki két pizza után, olyat fingik melletted hogy be is foscsizik közben. Amikor felkapja a fejét erre a párja , akkor veszi észre hogy a smink mennyit dob rajta , amikor fent van ! Az én kis titkom annyi lenne az ilyen rafinált , cseles, agyafúrt, átverhetetlen , kódfejtő , detektív nőknek, hogy miután elvált tőled mert átverted , azt azért az orrod alá fogja dörgölni , hogy a barátnőddel a teszted óta viszonya van!
2020. aug. 31. 02:02
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Végignéztem. Rám sem igaz a videó tartalma, ahogy egy csomó kommentelőre sem a videó alatt. Én nem igy pasizok. Én leoltom, hogy szar a vicce, nem műnevetek. Nem fogom vissza az evést, viszont nem is vagyok akkora zabagép, mint magát mondja. Nem sminkelek minden nap, se minden héten, de még csak minden hónapban se. Mikor hogy, és ha igen, akkor is csak spirálozok, esetleg ajakszín. Ami durva a vidiben, az a barátnőzés. Nem állnak glédába a csajok, hogy elmondjam a randit randi alatt a budiban, és nem screen shotolok, mit feleljek. Ez önbizalimhiányra vall, amit mond. Nem listázom, kivel mi volt, tudom fejből. 2 férfit amúgy sem nehéz megjegyezni, 2-vel szexeltem, csókolóztam, de jártam is évekig mindkettővel. A második a barátom, az első az exem, nem kell tehát lista. Amit teszek, az a tesztelés. Tesztelem a férfiakat, rengetegszer. Ren ge teg szer. De nem vonok be mást, magam intézem. Egy-egy kérdés is lehet teszt, egy beszólás is, bármi. Lesem a reakcióját, amiből következtetek a személyiségére.
2020. aug. 31. 04:58
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Huh...

Úgy néz ki, én is kiestem a nők kategóriából, mert nem vagyok ilyen, egyáltalán.

Most nem reagálok egyesével, csak a sminkesre. Én amikor eljön a pillanat, hogy egy pasinál alszom, akkor általában úgy fekszünk le aludni, hogy lezuhanyzunk, fogat mosunk stb. Tehát, ha van rajtam smink, azt is lemosom (bár leginkább csak egy kis szempillaspiráll), tehát már este is lát smink nélkül, reggel miért sminkelnék, kelnék fel csak ezért.

2020. aug. 31. 07:51
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig habbal és borotvával borotválkozom és ha nem volt párom, akkor is minimum hetente.

Anyit eszek amennyi jól esik.

Sminket este lemosóm (amúgy is csak kis alapozó, szempillaspirál van rajtam).

Nem tesztelgetek senkit sem.

Ramdi után se írtam soha senkinek, hogy milyen volt...nem hogy közbe. Be jött, nem jött és ennyi!

N28

2020. aug. 31. 09:19
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Szereztél szegény lánynak egy pár dislike-ot a videójára. Megérte? :D
2020. aug. 31. 09:56
 28/35 anonim ***** válasza:
79%
Alapból soha nem sminkelek csak különleges alkalmakra, így az megy ritkaságszámba ha van rajtam. Ritkán szőrtelenítek, ha a pasit zavarja a borostás lábam, az lapát. Tesztelgetni nem szoktam, az őszinteséget pártolom a kapcsolataimban. Randi alatt nem írogatok senkinek. Nem kell listát vezetnem, mert nem megyek bele alkalmi kapcsolatokba. Mit cáfoljak még meg?
2020. aug. 31. 11:00
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

26os vagyok. Még annyi, hogy énsem vezeték ilyenekről naplót, nem voltam anyi férfival, hogy ne jegyezzem meg. A randik leírására meg nem pazarlók időt, minek?

Naplót se írtam soha semmiről.

2020. aug. 31. 11:14
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy megláttam, hogy Farkas Timi, zártam is be a videót.

Semennyit nem kéne adni a véleményére, művilágban élő műnő, középiskolába se járt rendesen, nem is ismeri normálisan a kortársait. Reklámból él. Semmi köze a valósághoz, különösen nem az önazonossághoz.

2020. aug. 31. 12:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!