Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most, hogy feltárultak a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most, hogy feltárultak a nők titkai, a csajok mihez fognak kezdeni?

Figyelt kérdés

Légyszíves ne mondjátok, hogy hülyeség, hanem cáfoljátok meg, ha tudjátok.

[link]

2020. aug. 30. 23:09
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

És abban mennyi igazság van, hogy a nők a kapcsolat elején nem mernek sokat enni a párjuk előtt? Mert erről is beszélt.

2020. aug. 30. 23:57
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
A kutyafáját, micsoda leleplezés! Mihez kezdek? Tartós tejet már nem veszek, az biztos.
2020. aug. 31. 00:00
 13/35 anonim ***** válasza:
82%

Az evés is eltérő. Nekem eleve gondot okoz az idegenekkel együtt étkezés (így az ilyen program első pár randin ki is esik). Utálom, ha azt érzem, hogy néznek evés közben. Az se mindegy hol vagyunk, ki fizet, mennyi idő áll rendelkezésemre stb.

Én pl. nagyon lassan eszek. Egyszerűen nem esik jól kapkodni. Így nekem fontos az idő tényező is, másnak lehet fél sem merül.

De az biztos, hogy nagy lakomákat én pl. nem tartok az ismerkedési fázisban.

Mondjuk az éttermezés amúgy se a kedvenc hobbim, a kapcsolat további szakaszában sem.

2020. aug. 31. 00:05
 14/35 anonim ***** válasza:
98%

" pl. a nőknek a pasik tesztelgetéshez való viszonya, amiben igaza van."

Nincs igaza, én soha nem csináltam olyat.

A smink sem problémás, mert nincs olyan undorító fejem, mint neki, és nincs rajtam seprű jellegű műszempilla sem, smink nélkül is büszkén vállalom a fejem.

Az evés téma sem igaz, maximum azért fogtam vissza magam az elején, hogy ne érezzem magam rosszul telezabált hassal, de ez még most is fennáll, ha valami kiruccanós program van.

2020. aug. 31. 00:08
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

"És abban mennyi igazság van, hogy a nők a kapcsolat elején nem mernek sokat enni a párjuk előtt?"

Biztos van, akire ez igaz, nem lehet általánosítani, de én nem szoktam ebből gondot csinálni, annyit eszek, amennyit máskor is szoktam. Nem fogok éhezni azért, mert hátha a srácnak nem tetszik. Mondjuk nem is zabálok, hogy emiatt kellemetlenül kelljen éreznem magam. Soha nem is hallottam amúgy senkitől, hogy őt zavarná, ha egy lány normálisan eszik.

Nem vagyok hajlandó olyanokon stresszelni, hogy jaj mi lesz, ha előtte eszem, ha meglát smink nélkül vagy reggel kócos a hajam. Persze szeretnék jó benyomást kelteni meg jól kinézni, de azért megjátszani nem fogom magam, semmi értelmét nem látom. Ha nem tetszem neki úgy, amilyen vagyok (külsőre és belsőre is), akkor nem passzolunk és feleslegesen húznánk csak egymás idejét.

2020. aug. 31. 00:17
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező mondott a csaj bármi olyat, ami miatt most hú de felvilágosult lettél? Bármit ami fontos lehet?

Mert az, hogy a YouTube lányka önbizalomhiányos és ezért retteg smink nélkül megjelenni, vagy az, hogy fél normálisan enni, esetleg hogy listázza kivel milyen volt a szex, szerintem semmit nem ad hozzá ahhoz, hogy jobb, vagy könnyebb legyen az ismerkedés, vagy az adott nő megértése, akivel randizol.

2020. aug. 31. 00:26
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Aha. Tehát mikor itt azt írja valaki, hogy 'a nők' akkor ilyenekre gondol? Most már értem.
2020. aug. 31. 00:35
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező, ha egy fő női személy elmondja a saját titkait, az attól még nem a nők titkai. Na de ha erre eddig nem jöttél rá, akkor kicsit tartok tőle hogy te már ígymaradsz.
2020. aug. 31. 00:38
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

" A nők 90%-a rosszul érzi magát smink nélkül."

Ez biztos nem igaz. Eleve nem is sminkel a 90% rendszeresen. Talán a fele sem. Én minimálisan szoktam, mert szőke a szempillám is, de smink nélkül is elmegyek bárhova, egyáltalán nem érzem rosszul magam.

2020. aug. 31. 00:41
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

#11: Na ebben aztán semmi igazság nincs. Nem is hallottam ilyenről.

Ez a videó egy baromság, hülye klisék gyűjteménye amerikai filmekből.

2020. aug. 31. 00:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!