Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, hogy feltárultak a nők titkai, a csajok mihez fognak kezdeni?

8 percig néztem.
Kit érdekel hogyan szörtelenítek? Az meg tényleg rejtély számomra, hogy ki az, aki nem tudja, hogy sok lánynak kényes a kakailás, fingás problémakör? A sminkkel nem tudok mit kezdeni mert eleve nem sminkelek. De szerintem nagyon ciki, ha az első együttalvásnál, még mindig azon parázik valaki, hogy mi lesz, ha smink nélkül látja a párja. Az meg hihetetlen gyerekes, ha jegyzetelgeted, hogy Pista 5ös volt nyalásban, bezzeg Józsi 8as,viszont neki csak 15 centi volt a farka.
Eleve nem kell annyi pasival összefeküdni, hogy ne tudd fejben tartani.
Nem tudom milyen "űber titokra" derül még fény, de nem tudtam tovább nézni.
24/N
A szőrtelenítés a videóban az első téma. Utána még beszél dolgokról, pl. a nőknek a pasik tesztelgetéshez való viszonya, amiben igaza van.
Légyszíves, az írjon, aki végignézte a videót.

Nagyjából igaz, de azért volt néhány dolog, ami nekem elég hihetetlen volt. Pl. szerintem soha nem leveleztem randi alatt mással. Nem tesztelgettem facebookon ráírással egyetlen volt páromat sem és általában ismertem őket egy ideje, mikor összejöttünk, így nem csekkoltam a facebook profiljukat órákig, hogy kiderítsem, hogy mit szeret.
Amúgy, amit ismerősöktől hallottam, van aki tinderezéskor, úgy megy a randira, hogy előtte megnézi, hogy mi a srác neve. Nem hiszem, hogy előtte az unokatesók neveit keresgélte ki.
Szerintem rengeteg ember van, akik mind másképp viselkednek, nem lehet jól általánosítani.
Legalább a felét megnézted. Köszi a véleményt.
Pedig ez a sminkelős cucc elég általánosnak tűnik. A nők 90%-a rosszul érzi magát smink nélkül.
Na jó, de ha nem is úgy, ahogy ő mondja, azért a nők tesztelik valmilyen módon a férfiakat. Ha nem tudatosan, tudat alatt. Ezt is tagadod?
Szerintem amúgy ebben semmi rossz nincs. Egy értelmes nő tudni akarja, kivel áll össze.

Beletekergettem, végig biztos nem fogom nézni, mert ilyen hülyeségre nem pazarlok ennyi időt az életemből. 3-at hallgattam meg a nagy titkok közül és mindegyiket csak cáfolni tudom. Nem zavar, ha smink nélkül lát valaki reggel, amúgy is csak enyhén sminkelek, szóval nem fogja meglepetésként érni, hogy hogyan is nézek ki valójában. Biztos nem kelnék fel korábban azért, hogy titokban alapozót kenjek magamra és megcsináljam a hajam, ez hülyeség. Nem stresszelek ilyeneken. Mondjuk nem is aludtam soha együtt olyannal, akivel nem voltam együtt. De tudta fokozni... Listát vezetni azokról, akikkel együtt volt? Elég gáz ha annyi volt, hogy ezt már vezetni kelljen. Lehet nála és az ismerőseinél ez a szokás, de természetesen nem ez a normális.
Az utolsó, ameddig bírtam pedig az volt, hogy miközben a sráccal van, ki szokott menni a mosdóba vagy valahova, hogy tudjon mesélni a barátnőinek, hogy éppen mi történik, milyen a fiú. Ilyet se csináltam soha, egy randin a másikra figyelek és ha valakinek el is mondom nagyvonalakban, hogy milyen volt, mindenképp csak utána. Soha nem éreztem késztetést, hogy részletesen beszámoljak mindenről, főleg nem rögtön. A barátnőimnek is van élete és nem azon izgulnak végig, hogy vajon épp mi történik a randimon.
Ekkora hülyeségeket... Elhiszem, hogy a lány a saját tapaszalatait mondja el és rá ezek tényleg igazak (meg a barátnőinél), de nem kéne úgy beállítani, hogy ezek általánosságok, mert nagyon nem. Remélem ezt senki nem is hiszi el.

Ugyan nem velem kezdted meg a beszélgetést de reagálnék.
Én soha nem tesztelem a másikat. Sőt ha rájövök, hogy vizsgáztatnak (mert ezt férfiak is teszik) simán kirakom a szűrét a pasinak.
Nekem a tesztelés aktív folyamat. Tehát mikor kamu profillal/egy barátnőt megkérve ráírsz, hogy lásd hűséges-e, nem írsz x ideig mert vajon keres-e, játszod a sérfődöttet a semmin, vagy egy haverodat megkéred, hogy kössön beléd az utcán, hogy lásd a pasi hogy reagál stb. Ez marha inkorrekt és gyerekes szerintem.
Ellenben vannak kérdések, amiket direkt az ismerkedés elején teszek fel, hogy időben kiderüljön ha nem passzolunk. Figyelem a reakcióit, kommunikációját másokkal/másokról. Ezek mentén ismerem meg. Olyan szempontból ez is lehetne tesztelés, hogy, ha nem szimpatikus amit tapasztalok, kvázi "megbukik a teszten" akkor nem folytatom az ismerkedést. De nekem ez nem a tesztelés kategória, hanem sima ismerkedés.
Nem tudom te mire érted a tesztelést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!